Show Filters

Höstskogslandskapsmålning, japansk landskapsmålning, lavendelfält landskapsmålning, drömlandskapsmålning, bergslandskapsmålning, vattenfall och landskap målning i färg, canvas konst med akryl effekt målning, triptych målning av olika landskap, oljemålning canvas med en solnedgång, XXL affisch utan ram, mångfärgade landskap målning, målning och bild av världen .. Det finns en oändlighet av naturlandskap med atmosfärer och färger som alla är mer lysande och mystiska än de andra. Det är upp till dig att välja den målning som kommer att sublimera dekorationen av din inredning!

Hur väljer du din landskapsmålning i enlighet med din inredning?

För vissa människor är valet av väggdekoration en fråga om intuition. För andra är valet av sina landskapsdekorationsmålningar framför allt en fråga om smak. Slutligen är valet av en målning eller en duk för vissa en stilövning där målningens storlek, form och färger måste kombineras perfekt med inredningen i det rum där den ska visas.

Om din inredning är inredd på ett nyktert och minimalistiskt sätt har du alltid ett val. Om du väljer en stor målning eller flera triptyker som föreställer ett vackert landskap i färg kan du ge ditt hem lite munterhet utan alltför stor ansträngning.

Om din väggdekoration å andra sidan redan är ganska upptagen, men du vill lägga till en landskapsmålning på din vägg mer än något annat, välj i så fall en enkel landskapsmålning vars färger matchar den redan befintliga dekorationen.

Men när det gäller väggdekoration finns det oftast inga regler. Om du gillar blandningar och lapptäcken av färger, former och mönster kan du lika gärna välja en originell landskapsmålning, full av färger eller ett världslandskap som består av 5 målningar med geometriska former!

Varför välja en landskapsmålning som kontorsinredning?

Kontor är ofta stränga rum där väggdekorationen ibland försummas. Vi brukar hänga upp familjebilder eller foton på våra barn. Men för att ge en liten dekorativ touch till detta rum som är avsett för arbete, kan det helt enkelt räcka med att hänga upp en landskapsmålning, i färg eller svartvitt, för att göra hela skillnaden!

Och om du distansarbetar och gillar att ta små flyktpauser varje timme kan du helt enkelt hänga upp din landskapstavla ovanför din dator. Varje gång du tar en paus kan du titta upp (nästan) mot himlen och beundra din landskapsmålning för att fly för en stund.

Varför välja en landskapsmålning till din badrumsinredning?

Fördelen med landskapsmålningen är att den passar lika bra i ett vardagsrum, kök, sovrum, hall, kontor och badrum.

Hängande i ditt badrum kommer din landskapsmålning att göra det möjligt för dig att ta din dusch medan du beundrar ett fantastiskt bergs-, skogs- eller sjölandskap. Vad för att gå in i gemenskap med naturen i vardagen!

Och om du vill ha mer kan du också hänga upp flera landskapsmålningar mellan dina badrumsspeglar eller på väggen framför speglarna. Varje gång du borstar tänderna kan du passa på att meditera medan du tittar på ett lugnande naturlandskap och förbereda dig för ljuva drömmar.

Vilken landskapsmålning ska du välja?

Vad kan vara mer emotionellt kraftfullt än ett naturligt, majestätiskt landskap där naturen sträcker sig så långt ögat kan se. Inte en skugga av en människa, inte en skugga av en konstruktion eller en byggnad. Bara ett enkelt och förtrollande naturlandskap. Och om man böjer örat kan man nästan höra ljudet av insekter och vinden som blåser genom trädens lövverk.

Landskapsmålning med utskrivet foto, landskapsmålning med olja på duk effekt, landskapsmålning med akryl effekt, abstrakt landskapsmålning, modern dekorativ landskapsmålning, ramlös fotoposter, oljemålning eller akvarell effektmålning med ram, triptyk väggmålning med flera landskap… För att välja din framtida landskapsmålning väl, behöver du bara bestämma vilken dekorativ rendering du vill se i ditt hem!

Om du gillar oljemålningar och konstnärers verk, välj en landskapsmålning med tryck i olja eller akvarell.

Om du drömmer om en mer modern och designad inredning, välj ett XXL landskapsfotoprint eller en landskapsaffisch med klistermärkeffekt.

Låt din fantasi och din smak vägleda dig, lyssna på dina önskningar och dina känslor, föredrar du att kasta dig ner i ett blått hav, som med dessa bilder som representerar havet, eller föredrar du kraften i ett bergigt landskap. I varje fall har vi landskapsmålningen som kommer att sublimera alla rum i ditt hus!