Show Filters

Är du en av dem som gillar äventyr och drömmer om outforskade vidder? Har du någonsin drömt om att lämna allt bakom dig och ge dig iväg med din ryggsäck för att upptäcka världens alla länder, ett efter ett? Eller drömmer du om att lämna Frankrike för att upptäcka världens underverk? Ge ditt hem en världsomspännande touch med en tavla med en världskarta.

Oavsett din situation i Frankrike, om du älskar att resa och har en smak för äventyr och det exotiska, kommer vår samling av världskarta bilder säkert att väcka goda minnen och få dig att vilja åka iväg igen snart för att utforska vår vackra blå planet! Om du samlar på världens flaggor kommer en karta som innehåller varje kontinent i världen att komplettera din samling och du kan till och med organisera dem i Pinterest-stil.

Har våra världskartor tagit dig med på en resa? Fortsätt din upptäcktsfärd med våra afrikanska tavlor, som lyfter fram den afrikanska kontinentens kulturella rikedom och fantastiska landskap. Ta ett papper och notera kvaliteten på våra världskartor…

Världskarttavla: en tryckt tavla för att resa runt i världen

För att dekorera ett rum måste du göra det unikt, och att välja den perfekta tryckta tavlan för att dekorera ditt hem är inte alltid lätt. Om du däremot gillar resor, äventyr, vidsträckta platser och exotiska länder kommer valet att bli lättare än väntat! Genom att välja en tryckt bild som föreställer en världskarta kan du vara säker på att göra rätt val!

En världskarttavla kommer sannolikt att tilltala både inveterana resenärer och samlare av fina föremål. Faktum är att det numera är möjligt att hitta många olika typer av världskartavlor. Vissa världskartor har faktiskt skapats speciellt för globalresenärer, och mer specifikt så att deras världskartalåter dem att komma ihåg alla de länder de har haft turen att besöka!

Om du har många länder i din resehistoria är detta ett utmärkt alternativ för att dekorera din vardagsrums- eller sovrumsvägg.

Å andra sidan kanske du gillar att resa och föredrar att dekorera ditt hem med en mer sober, vintageinspirerad tryckt världskartentavla, eller en triptyktavla som Vintage World Map Board. I det här fallet blir den erhållna effekten helt annorlunda och mer elegant.

Det är upp till dig att välja den världskartotavla som bäst passar din resenärskaraktär och den typ av väggdekoration du vill ha i ditt hem!

Världskarttavla: en vintage tryckt tavla för ditt vardagsrum

Den här typen av världskarttavla är mycket populär bland resenärer av alla slag! Faktum är att dessa världskartor som skildrar en bild av hela planeten i överraskande detalj erbjuder också fördelen att vara estetiska objekt värda att samla på! När allt kommer omkring har resenärer också rätt till vackra dekorationer och designade världskartor, eleganta eller mer vintage eller överdimensionerade och sofistikerade resekartor. Som grädde på moset är dessa resekartor lätta att sätta upp och kan enkelt monteras på väggen. Så en stor tryckt fototavla kan lätt placeras ovanför en soffa, en fåtölj eller faktiskt någon annan möbel i ditt hem.

Designvärldskartor är populära bland resenärer eftersom de ger dig möjlighet att fly och fly in i en fantasivärld, långt från våra vardagliga levnadsförhållanden…

Oavsett om den här resekarttavlan är tänkt att dekorera vardagsrummet hos en backpackersfamilj eller hos ett par som reser runt i världen blir effekten densamma! Varje gång du passerar förbi din tryckta världskarttavla kommer vackra minnen av landskap att invadera ditt minne och du kommer lätt att kunna dela dina upplevelser med dina gäster och de nyfikna människor som passerar förbi ditt vardagsrum.

Å andra sidan kanske du älskar resor och föredrar att dekorera ditt hem med en mer sober, vintageinspirerad tryckt världskarttavla, eller en triptyk-tavla som vintage-världskarttavlan. I det här fallet blir effekten helt annorlunda och mer elegant, värdig en Pinterest-tavla om resor, och du behöver inte ens skriva ut dem eftersom allt redan är klart för dig.

Vad kan trots allt vara mer gripande än att någon visar oss på en karta sin senaste resa och berättar om människorna de mött, kulturen i landet, den exotiska maten de fått smaka och de avlägsna landskap de förundrats över?

Världskarta: få ditt barn att bli entusiastiskt över resor

Kommer du ihåg väggdekorationen i ditt rum när du var liten? Kan du relatera väggdekorationen i ditt sovrum till ditt liv i dag?

För det mesta kommer väggdekorationen i ett barnrum sannolikt att ha stor inverkan på deras framtida smak och önskemål. Om du är en före detta resenär eller om resor och vår världs kulturella mångfald är något viktigt för dig, är det viktigt att du förmedlar din kärlek till vår planet till ditt barn!

En tryckt världskarttavla är dessutom ett mycket använt kommunikationsmedel i skolor, högskolor och gymnasier för att förmedla grundläggande kunskaper om världen omkring oss: landsnamn, huvudstäder, större städer, floder, hav och oceaner, skogar, öknar osv. Du kan till och med lära ditt barn om världen i form av gissningslekar eller frågesporter om huvudstäderna för att skapa en rolig och komplicerad stund med familjen!

Om du vill väcka dina barns nyfikenhet rekommenderar vi därför starkt att du hänger upp en världskarta i deras rum. Vem vet, det kan ge dem en smak för äventyr och en önskan om naturen som vuxna!

Världskarta på duk: var du ska hänga ditt reseuttryck

Som vardagsrummet eller ett barns sovrum kan verka som den perfekta platsen för att hänga en världskarta tavla, bör du veta att vilket rum som helst i ditt hus är idealiskt för en tryckt resebild. Faktum är att dessa resekartor är några av de mest populära väggdekorationerna och kan dekorera nästan alla rum i huset.

Häng en tryckt tavla med världskarta i en hall, till exempel, kan vara en bra idé för att förvandla en trist passageplats till en inbjudan att korsa gränser.

Dessa världskartor finns till och med i XXL-storlekar och kan enkelt hängas upp i trånga utrymmen för att ge dem storlek och stil.

Varje gång du går förbi din världskarttavla kommer dina ögon att landa på en ny stad eller ett nytt land och det kan vara tillräckligt för att väcka din reslust igen!

Och om du vill dekorera kontoret, badrummet, hallen eller andra rum i hemmet är en världskarttavla definitivt rätt väg att gå!”

Dessa typer av världskartavlor finns i en mängd olika färger och texturer och kan därför naturligtvis anpassas till ditt hems vägginredning, till exempel färgade världskartavlor.

Om du letar efter en världskarta tavla som är rik på färg och detaljer, kommer du garanterat att hitta den perfekta dekorativa tavlan för ditt hem. Och om du letar efter en mer strömlinjeformad, mindre upptagen tavla, hittar du också den rätta världskarta tavlan för din heminredning.

När du har hittat den perfekta världskartavlan väljer du dukens mått och vilken typ av inramning du vill ha (med spännband eller enbart duk) och allt som återstår att göra är att välja den speciella platsen för att hänga upp din dekorativa tavla!