Din korg

Franska Företaget 

–10% NU MED KODEN SPG10

Leveranspolicy

INFORMATION OM LEVERANS

Vi behandlar beställningen inom 24 timmar, din tavla trycks och packas inom 7 dagar och skickas.

För tavlor som skickas från Frankrike måste man räkna med ytterligare 3 arbetsdagar för leveransen, det vill säga totalt 10-11 arbetsdagar för mottagandet av paketet i Made in France.

För våra tavlor som skickas från Asien tar det ytterligare 5 till 8 arbetsdagar för leverans, alltså totalt 10 till 20 arbetsdagar för att ta emot paketet.

Tabloide levererar till följande geografiska områden: EUROPA, KANADA.

Varje gång du gör en beställning får du ett bekräftelsemail och ett andra mail med din leveransbekräftelse inklusive ditt spårningsnummer för beställningen.

Valet av transportör samt priset kan variera beroende på vikt, kvantitet, produkternas tillgänglighet och mängden i korgen samt leveranslandet.

VÅRA LEVERANSMETODER

  • Med Colissimo (hemleverans, utlämningsställe, postkontor, 8 till 15 arbetsdagar)
  • Med DPD (Leverans inom 1 arbetsdag, endast bord som tillverkas i Frankrike, dessa anges på produktbladet)

Vissa beställningar kan vara kopplade till flera skrivare, i så fall skickas artiklarna separat.

LEVERANSKOSTNADER

Leveranskostnaden för beställningar på mindre än 1025 kr är 77 kr, och över detta belopp är leveranskostnaden gratis (endast i Frankrike). För Schweiz är leveranskostnaden 111 kr, och ytterligare 223 kr tillkommer för produkter som skickas från Frankrike. Detsamma gäller för Belgien, Luxemburg och Korsika, där leveranskostnaden är 77 kr, plus ytterligare 168 kr för produkter som skickas från Frankrike. Tabloide förbehåller sig rätten att ändra denna kostnad under en kort tidsperiod eller att avbryta dem. Denna ändring kräver inget förhandsmeddelande till webbplatsens kunder.

Under inga omständigheter kan en tredje part kräva återbetalning av de leveranskostnader som gällde vid tidpunkten för köpet. Information om leveranskostnader visas alltid högst upp på varje sida på webbplatsen, liksom vid orderbekräftelsen.

Gratis leverans

från och med 1025 kr i inköp

Lyhörd kundtjänst och Svenska🇸🇪

5/7d dagar via E-mail

Leverans till Sverige

Leverans inom Sverige

100 % Säker

PayPal / MasterCard / Visa

10 % rabatt på hela butiken!

Anmäl dig till vår VIP-kundlista och ta del av våra exklusiva erbjudanden, kampanjer, privata försäljningar och få din välkomstgåva.