Show Filters

Naturmålningar är ett nytt sätt att avslöja den dolda skönheten i ett rum. Det finns ett stort urval av alternativ. I grund och botten måste de korrespondera till ägarens personlighet och förmedla ett budskap. Är du sugen på att fly till en kustlinje för att se havet? Målningarna med havslandskap kommer att tillfredsställa dig. Tveka inte att välja en modell från vår katalog. Du kommer att hitta skalmålningar som förblir en dekorativ accessoar full av mystik.

Hur väljer du en snäckmålning till din inredning?

Skalmålningar finns i flera modeller och storlekar. De är gjorda på temat det marina landskapet. Här är de kriterier som förtjänar lite eftertanke vid köpet:

Målningens storlek

Målningen finns i många olika storlekar. På grund av detta bör du välja en version vars mått passar ditt utrymme. För att göra detta rekommenderas att du mäter möblerna under din tänkta plats i förväg. Sedan använder du informationen för att hitta den idealiska storleken för föremålet.
I praktiken bör ramarnas längd vara mindre än längden på möblerna, till exempel matbordet, soffan eller sängen. Du bör också tillåta några centimeter (minst 15 cm) på varje sida av möbeln. Annars riskerar du att få inredningen i obalans.
Dessutom bör du ta hänsyn till takets höjd i parametern. Här tar du avståndet i meter mellan möbelns överyta och taket. Målningen placeras i mitten av de två landmärkena.

Färgerna

Konstnärerna har gjort skalmålningar i en mängd olika färger. De har använt orange, vitt, blått eller till och med beige. Färgerna ska vara kompatibla med de färger som redan finns på plats. Ett flerfärgat verk rekommenderas för en enfärgad vägg. För en beige fasad bör du välja en duk med blå bakgrund. Sandfärgen är också lämplig med denna pigmentering. Blandningen kommer att ge en minimalistisk stil som pärlmålningen på havets botten. Observera att beige kan ses i en mängd olika varianter. Det finns havsnära beige, ljusbeige eller gråbeige.

Bildens utseende

Bilderna kan sträcka ut sig över längden. Ett rum som är utrustat med denna typ av duk ger en effekt av storslagenhet. Den är utformad för rektangulära utrymmen. Andra kommer att spännas uppåt. Genom att välja den här lösningen kommer rummet att krympa. Konfigurationen används om takhöjden är viktig. Beroende på utseendet har du i denna mening ett horisontellt bord eller ett vertikalt bord. Ett bord kan delas upp i olika delar. Det är uppdelat i 3 eller 4 delar. Konceptet är känt med namnet flerpanelstabbord. Beroende på antalet partier talar man om triptych och quadriptych. De ökar rummets storlek. De är ibland oorganiserade.

Vad representerar en skalmålning?

Skålmålningen utlovar en total miljöombyte boende. Den kommer att ta ägaren på semester till kusten för att fly för en stund som skaldemålning waterside.
Målare har valt att skildra den bokstavliga charmens charm med sina verk. Du kommer att se snäckan i alla former genom målningarna. Målningarna visar på naturens skönhet. Havsbilden har utformats för att förmedla en elegant atmosfär med sina skickligt arrangerade färgnoter.
Snäckorna har en betydelse på det kulturella området. De symboliserar havet, som har förmågan att föryngra. Det sprider nämligen vibrationsvågor. Av denna anledning tenderar negativa känslor att försvinna när man går på havet. Snäckor har en roll att spela när det gäller att läka sinnet.
De förväntade fördelarna beror på vilken typ av skaldjur det rör sig om. Kammusslor kommer att kunna avlägsna olika energiblockeringar. Å andra sidan kommer ett spiralskal att skapa förändringar och ge lugn som valla.

I vilka rum kan du sätta upp en snäckskalstavla?

Men skaltavlan kan sättas i vardagsrummet. Den kommer att bli en välkomnande plats som inbjuder till dagdrömmar. Den bör passa in med vardagsrummets dekorativa tillbehör. Den kommer att installeras ovanför en soffa eller ett soffbord. Ju större väggen är, desto mer bör du välja en XXL-duk.
Med en annan fåtölj framför duken kan du beundra verket. Den kommer att transportera dina tankar till platsen för bilden. Den kan också ersätta sänggaveln i sovrummet. Den kommer att återuppliva dig efter en tröttsam dag på jobbet. Den kan eliminera stress tack vare de mjuka färgerna.
Konstverket kan sättas upp i ett kontor. Det kommer att hålla arbetstagaren fokuserad. I köket kommer det att ge en modern touch.

Kan vi sätta en snäckmålning i ett barnrum?

Ett barn behöver upptäcka pedagogiskt innehåll inne i sitt sovrum från en ung ålder. Du kommer då att kunna väcka alla hans sinnen. Förutom leksaker rekommenderas arrangemanget av en tavla. Han kommer redan att känna till snäckor och sand. Dessutom kommer han att lära sig att älska havet.
Med det sagt finns det några villkor som måste respekteras. Det är bäst att undvika att hänga upp föremålet i ett barnrum. Han kommer nämligen ännu inte att kunna underskilja färgerna eller betydelsen av bilderna i den här åldern. Du måste också ta itu med de rätta färgerna. Det är till exempel inte lämpligt att använda orange, rött eller svart..
Barn skapar en fantasivärld med färger. Färgerna har också andra ansvarsområden. Vissa färger förmedlar lugn, medan andra uppmuntrar till sömn. För att göra detta bör barnet se bilden. Därför är det lämpligt att sätta bilden på sidorna eller framför hans säng. Du vet också att dukar med nakna nyanser kommer att lysa upp rummet. Dessutom kommer de att värma upp atmosfären. Bakgrunder med ljusa färger kommer å sin sida att ge rummet en behaglig belysning.

Gillar du vår samling av skalmålningar? Du kommer också att älska vårt urval av naturmålningar med fokus på rymden och rymdlandskap.