Show Filters

Berg fascinerar med sin majestät, sin mystiska atmosfär och sin nästan mystiska närvaro. Berget är också ett landskap som alltid har varit en inspirationskälla för skapandet av bilder, dukar och målningar under konsthistoriens olika epoker.

Målning av bergssjö, målning av bergsflod, målning av berg i snö, målning av berg i dimma, målning av berg i gryning, triptyk av berg i dimma, målning av gyllene berg, målning av japanska berg, Fujimålning, målning av bergslandskap, exceptionella bergsmålningar, målning av berg och soluppgång, foto av berg och tallskog… Oavsett vilket bergslandskap du drömmer om kommer du säkert att hitta den bergsmålning som förhöjer din interiördekoration.

En målning av ett bergslandskap för att ge höjd åt din inredning

Tallskog, flod, glesa skogar, snöklädda berg, det finns ingen mer bukolisk miljö än ett bergslandskap, på våren, hösten, vintern eller sommaren.

Det räcker oftast med att bara titta på en konstmålning som föreställer ett bergslandskap för att ta oss med på en resa till dess topp och känna doften av den friska luften och de vilda blommorna. Om målningen föreställer ett snöklätt berg, projicerar vi oss redan in i vår framtida skidsemester. Om målningen föreställer ett sommar- eller vårlandskap föreställer vi oss redan hur vi ligger i gräset och njuter av tystnaden på berget.

Om du letar efter en väggdekoration som får dig att resa och ger ditt hem en semesterkänsla, tveka då inte längre och välj en målning som föreställer ett bergslandskap!

Varför välja en bergsbild till din vardagsrumsdekoration?

Vem har inte drömt om att bo i en fjällstuga och bara behöva titta ut genom fönstret för att njuta av ett bergslandskap som är orört av mänsklig aktivitet?
Om du bor mitt i staden kan du enkelt ge din vägginredning en liten bergskänsla. Hur då? Genom att placera bergsbilder på strategiska ställen i ditt vardagsrum. På så sätt behöver du bara titta upp och ta en titt på bilden för att (nästan) känna att du tittar på berget genom ditt stugfönster.

Och om du är en vintersportälskare kan du smycka din spiselkrans med en tavla av ett bergslandskap som en fantastisk hyllning till din passion !

Bergsbilderna kan föreställa den lugna och obefläckade snön på vintern eller en skog av granar så långt ögat når under sommarperioden, när fotograferna tar sina bästa trädbilder, som finns på olika sätt i detta avsnitt av webbplatsen.

Varför välja en bergsbild till din kontorsinredning ?

Om du regelbundet distansarbetar vet du hur komplicerat det kan vara att stanna hemma hela dagen utan att kunna komma ut från kontoret. Att sätta ett tryckt bergslandskap ovanför datorn kan vara ett bra sätt att komma bort från din arbetsplats för en paus

En bergstavla kan också vara en källa till inspiration, styrka, motståndskraft eller lugn beroende på vad det enigmatiska landskapet framkallar hos dig. Närhelst du känner att stressen från arbetet stiger i dig, kan du helt enkelt titta upp på din bergstavla och andas lugnt för att transportera dig själv till denna lugnande miljö.

Varför välja en bergsbild till din sovrumsinredning?

Och även om bergslandskapsmålningar är idealiska för att dekorera toppen av en öppen spis eller ett arbetsbord, är bergsmålningar som föreställer ett sommar- eller vårlandskap också en bra idé för att dekorera ett sovrum.

Föreställ dig att du vaknar upp varje morgon och lägger ögonen på en duk som visar sublime mountains i sommarens färger, med en tallskog med en liten bäck som rinner genom den, och där blommorna börjar öppna sig med de första solstrålarna.

Ins finns det någon mer idealisk miljö för att vakna upp på gott humör redan på morgonen?

Om du har en äventyrares själ, välj en stor bergsmålning eller en triptyk med ett berg omgivet av en flod eller en stor sjö: ett landskap värdigt Indiana Jones!

Om du är mer av en drömmare och letar efter en mer lugnande väggdekor, välj en canvas med bergstryck omgiven av ett fält med bukoliska blommor!

Det spelar ingen roll vilket rum i ditt hus som kommer att hysa din bergsduk eller dina bergsbilder, din väggdekoration kommer bara att bli vackrare. Men var försiktig! Om du tittar för mycket på din fjällsdekoration tavla, finns det en god chans att din nästa semester kommer att äga rum i detta idealiska landskap!