Show Filters

Super Mario är huvudpersonen i den mycket framgångsrika videospelsserien Mario

Han skapades av den japanske videospelsdesignern Shigeru Miyamoto och är också Nintendos maskot. Sedan Mario skapades har han medverkat i över 200 spel, de flesta av dem action- och äventyrsspel. Dessa spel har släppts på alla Nintendo-konsoler. Det första i denna serie, Donkey Kong, innehöll Marios apliknande följeslagare, Donkey Kong.

Mario Collection är ett utmärkt sätt att visa upp dina favoritspel från Nintendo. Tillverkade av högkvalitativt material och enkla att installera, Mario-tavlor är ett måste för alla fans av videospel.

För alla Super Mario-fans har Tabloide goda nyheter. Tabloide erbjuder dig Super Mario-tavlor. Tabloid erbjuder ett brett utbud av unika och kreativa Super Mario-målningar. Tavlorna finns tillgängliga till överkomliga priser. Nu kan du placera tavlan med ditt favoritvideospel, tecknad film och animationskaraktär. Tavlorna är tillverkade av syntetiskt material och är högkvalitativa produkter. Vänta inte längre och upptäck Tabloide fantastiska samling av Super Mario-tavlor för att försköna ditt sovrum.

Om du har en snäll och kärleksfull bror som älskar Super Mario Bros, är denna tavla den bästa presenten till honom

Den kommer inte att stå i vägen för att dekorera hans sovrum eller någon annan plats i hans hem.

Våra Super Mario-målningar är perfekta för fans av detta kultvideospel. Om du vill upptäcka andra nörduniversum eller återvända till vårt allmänna urval, tveka inte att besöka vårt urval av nördmålningar för att hitta det konstverk som passar din smak och passion.