Show Filters

För att skapa en lyckad layout för ditt hem är det en bra idé att titta noga på varje tillbehör. Dessutom kan du inte prata om layout utan att nämna dekoration. Det är inredningen som förhöjer rummen och får ditt hem att sticka ut från mängden. I detta avseende kan du inte prata om att försköna ditt hem utan att nämna bilder. De är den perfekta accessoaren, och du kan inte bara välja ut dem slumpmässigt. För att lyckas med din heminredning bör varje bostadsutrymme dekoreras med originalbilder.

Hur väljer man en originalmålning för att dekorera sitt hem ?

En bra originalmålning för att dekorera ditt hem är mer än bara det motiv eller den illustration som den visar. Eftersom huvudsyftet med en originalmålning är att försköna ett rum finns det några punkter att tänka på.

Din inredning

Tavlan måste stämma överens med inredningen i ditt hem. Du måste ta hänsyn till den layout du har valt för ditt hem innan du väljer en viss tavla. Faktum är att när designen är i harmoni med duken kommer ditt hem att behålla sin gnista och charm.

Annars får du inte en bättre visuell effekt. Observera till exempel att om du har en ganska klassisk inredning skulle den rätta målningen vara en porträttduk eller en duk med blommotiv. Om du har en vintageinredning kan du välja en vintage världskartmålning och om du letar efter en mer modern dekoration för ditt kök, bör en av de abstrakta köksmålningarna i vår samling behaga dig.

Storleken på duken

När det gäller inredning handlar allt om jämlikhet och flexibilitet. Därför är det en bra idé att fundera noga på var du vill ha din tavla innan du köper den. Det är det tillgängliga utrymmet som gör att du kan bestämma storleken på den tavla du ska köpa, så att du inte skapar en märklig obalans i ditt hem.

Erkänn att en liten duk på en stor vägg knappast kommer att förbättra din inredning. Och en stor duk på en liten vägg kommer inte att skilja den från mängden. Men när förhållandena är de rätta blir tavlan snabbt hemmets mittpunkt. För att bli ett blickfång bör duken dock placeras i ögonhöjd.

Färgerna på tavlan

Färgerna spelar naturligtvis en mycket viktig roll, men de får inte krocka med de färger som används i ditt hem. Din tavla ska matcha dina möbler, inredning och andra tavlor som redan finns i ditt hem. Välj därför en originalduk vars färger matchar resten av inredningen så att allt matchar och skapar en viss samstämmighet.

Du kan dock använda kontraster med ljusa, glänsande representationer för att uppnå en måttlig, ren stil. En röd duk på en grå vägg är en perfekt komposition. Å andra sidan, om du inte alls tilltalas av färger eller inte vill lägga till några i ditt hem, som redan är fullt av många nyanser, är en monokrom duk ett bra alternativ.

Vad är en originalmålning ?

Betraktaren pekar på en originalduk. Hans begrepp och uppfattningar symboliserar originalmålningen.

Det är från en målad illustration som tankar eller känslor kan avslöjas och skymta denna reproduktion. En penslad illustration avslöjar inte begrepp eller intryck, utan uppfattningar och tankar som framkallar en målad bild.

Den handmålade originalduken är en autentisk prydnadsföremål vars mönster visas med akrylfärg. Det är vanligtvis en konstnärs verk, vilket gör den dyrare än tryckt tavelfärg. Därför är varje duk ett unikt, speciellt verk och ett bevis på skaparens skicklighet.

I vilket eller vilka rum kan en originalmålning placeras ?

Vilken tavla ska placeras i vardagsrummet? För en rimlig effekt, matcha färgerna på tavlan med färgerna på gardinerna och väggarna i ditt vardagsrum. För en modern design, välj moderna målningar för vardagsrummet. En expansiv duk av naturen kommer att vara en inbjudan till resor.

Vilken målning för köket? Du kan placera originalmålningar som föreställer drycker eller blandad mat, för ett slående uttalande.

För sovrummet kommer målningar i mjuka toner att skapa en romantisk stämning i rummet. Avkoppling är det viktigaste syftet med sovrummet, så undvik dukar med alltför provocerande toner. En touch av alienation är ibland tillåtet, vilket påverkar valet av duk för ett barns sovrum.

Kan man sätta en originalmålning i ett barns sovrum ?

Originalmålningar för ett barns sovrum måste vara sprängfyllda med ljusa, fantasifulla framställningar. Om du väljer en originalmålning för ett barn kan du vara säker på att hitta en rad färger och färgglada mönster. Tabloïdes olika samlingar av originaldukar gör att du kan dekorera ditt barns sovrum med en rad olika teman som färgglada byar, hus eller djur, vattenvärlden, dockor eller clowner. Du kan också hitta porträttdukar av konstnärer på vår webbplats.

Trevliga personer från extraordinära berättelser väcker positiva effekter hos ett barn. Bland de projekt som reproduceras av konstnärsmålare hittar du också trädgårdar och favoritdjur som valpar, kattungar och nallebjörnar. De färger som passar bäst i ett barns sovrum är grönt, gult, rött och blått.

Originaldukar kan placeras i ett barns sovrum, så länge de stöder barnets känsla av förundran och harmonierar med dekorationerna och inredningen i barnets rum.