-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Lila racerbil bord

Häng upp den här vackra målningen med en lila racerbil på en gata där skyskraporna lyser upp natten. De blå och lila färgerna kommer att förhöja din inredning. Imponera på dina vänner med den här fantastiska bilen som visas på den här målningen.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

M: 20x40cmx3
L: 30x60cmx3

Racingbil

Sätt dig bakom ratten och kör fram på snabba vägar i över 100 km i timmen i en Alfa Romeo, en Ferrari eller till och med en Mercedes. Det är vad den här målningen förmedlar till dig, hastighet och drömmen om flykt. Så håll fast vid den här bilden och låt dig drömma.
ferrari bil

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Ta dig ut på vägarna i en lyxbil, en racerbil, en veteranbil, en samlarbil och många andra.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture pulvérisation

Type

Toile Impressions

Format

Horisontell

Färg

Blå, Violett

Partier

Tavlor 3 delar