Show Filters

När det gäller landskap har Afrika en rik och mångfärgad skattkista som inte längre är föremål för diskussion. Från fauna till flora döljer denna kontinent en mängd underverk som garanterat kommer att fånga din uppmärksamhet och få dig att drömma. Om du står i begrepp att inreda din lägenhet, varför inte låta dig frestas av en afrikansk målning? Tabloide ger dig alla skäl till varför du bör överväga detta alternativ och erbjuder dig sina afrikanska målningar för detta ändamål.

Hur väljer du en afrikansk målning för att dekorera ditt hem ?

Att välja en afrikansk målning är framför allt en fråga om preferens och smak. Det är din livsmiljö, så din personliga tillfredsställelse är den barometer som du ska basera ditt urval av målningar på. Det första steget mot ditt val är därför att bestämma vilken afrikansk målning du vill ha för att dekorera din lägenhet.

Drömmer du om en personlig inredning i färgerna från de olika arterna i den afrikanska faunan? I så fall hittar du massor av idéer att välja mellan i vår katalog. Våra bilder föreställer djur som lejon, elefanter och många andra arter som framhäver den afrikanska kontinenten. Du bör också välja efter det rum i din lägenhet som är tänkt att hysa tavlan. Till exempel kan en bild av en buffel eller leopard vara idealisk för att dekorera ett rum som vardagsrummet eller matsalen.

För att dekorera ett vilorum bör du istället välja bilder som visar skönheten i det afrikanska landskapet. Det kan vara en savann eller en skog, men helst en bild som inspirerar till lugn och ro. Det har nämligen visat sig att det är lättare att nå ett tillstånd av avslappning och lugn genom att betrakta naturen på en afrikansk målning och meditera över de skatter den innehåller.

När du har valt den tavla du vill ha till din lägenhet behöver du bara bestämma vilket format (stort eller litet) du vill ha. Vi skriver ut din målning, oavsett vilken storlek du väljer.

Vad representerar en afrikansk målning ?

En afrikansk målning kan symbolisera flera aspekter av den afrikanska kontinenten. Förutom vilda djur och landskap kan vissa målningar också skildra livet i en kultur eller etnisk grupp. Andra kan skildra en person som satt sin prägel på kontinenten genom sina modiga handlingar. Oavsett ämne uttrycker afrikanska målningar kontinentens värme och gästfrihet. De symboliserar också den karaktär och rikedom som gör Afrika unikt.

Detta är en viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer dina målningar eftersom du kan välja beroende på vilken atmosfär eller känsla du vill att de ska förmedla. Om du till exempel vill installera en tavla i din lägenhet som inspirerar till mod och djärvhet, kan du välja en bild av lejonet, den främsta symbolen för denna karaktär.

Afrikanska målningar kan också representera ett antal andra aspekter, genom meddelanden som förmedlas av målningen på duken. Dessa kan inkludera kontinentens politiska, religiösa eller ekonomiska historia. När du kontaktar oss för att köpa en afrikansk målning tar vi oss tid att fråga dig vilken symbolik du vill att din målning ska framhäva. Vi kan sedan föreslå olika bilder som passar dina behov.

I vilka rum kan man hänga en afrikansk målning ?

Du kan hänga en afrikansk målning i vilket rum som helst i din lägenhet, från vardagsrummet till köket och sovrummet. Du behöver bara följa vissa regler när du arrangerar den, för att säkerställa att din inredning är i harmoni. Först och främst finns det principerna för färgfördelning i rummen i en lägenhet.

När du vill välja en afrikansk målning för ett vardagsrum som matsalen är det bäst att välja varma färger som orange och gult. Detta kommer att ge mer liv åt rummet. Du kommer att kunna njuta av att tillbringa glada stunder med dina gäster och familj. Å andra sidan, för ett rum som sovrummet, är de mest rekommenderade färgerna avkopplande färger som himmelsblå, grön eller vit. Dessa färger ger rummet en vilsam känsla och gör det till en idealisk miljö för avkoppling.

När det gäller att dekorera ditt hem med afrikanska målningar kan våra experter inte bara hjälpa dig att välja bilder, utan också hjälpa dig att bestämma vilken målning som är rätt för varje rum. På Tabloide ställer vi all den erfarenhet vi har fått under åren till din tjänst för att säkerställa att ditt projekt att dekorera ditt hem med afrikanska målningar lyckas.

Kan jag sätta en afrikansk målning i ett barns sovrum ?

Ett barns sovrum är bokstavligen deras hem eftersom det är där de utför alla sina små aktiviteter. De leker där, arbetar där, vilar där och ibland till och med tar sin tillflykt dit när de behöver lite lugn och ro. Det är därför detta utrymme måste dekoreras med omsorg, så att de känner sig som hemma. I vår katalog har vi flera afrikanska bildmotiv som passar perfekt för att dekorera detta rum.

När man dekorerar ett barns sovrum är det viktigt att använda bilder som de lätt kan identifiera sig med, eller som kan stimulera deras fantasi och få dem att drömma. Inredningen bör därför vara suggestiv, samtidigt som den lämnar utrymme för reflektion. Du kan till exempel välja en bild som illustrerar ett afrikanskt landskap med dess särdrag och olika färger.

Du kan också välja en teckning av ett djur som en gasell, elefant eller någon annan art som du vet att ditt barn har ett särskilt intresse för. För att vara säker på att ditt barn uppskattar dekorationen är det en bra idé att involvera honom eller henne i valet av bild. Detta kommer också att ge dig en bättre uppfattning om deras preferenser och personlighet, baserat på de val de gör. På Tabloide hittar du den rätta afrikanska målningen för att dekorera ditt hem.

Efter att ha upptäckt Afrikas underverk genom våra afrikanska målningar, dyk in i skönheten i nordisk design med vår samling av skandinaviska målningar.