Show Filters

Vad representerar en lamamålning?

En målning som föreställer en lama ger en varm känsla till det utrymme där den är installerad, och den kan också bli en inspirationskälla. Kom ihåg att laman var en av de symboliska figurerna i Inka-totemet; den representerade beslutsamhet att bestiga toppar, uthållighet och styrka. Bland djurgudarna var den mångfärgade laman Urcuchillay (den som vakar över djuren) högt respekterad.

Om laman är mycket söt när den är ung, får den en högmodig och stolt huvudställning i vuxen ålder. Det är också ett djur med stark karaktär. På vår webbplats hittar du flera olika stilar av lama målningar; de kan vara en realistisk representation i form av en målning eller ett fotografi, eller en abstrakt eller rolig version av detta vänliga djur. I vissa målningar framträder laman ensam, medan den i andra målningar åtföljs av en annan lama eller flera.

Hur man väljer en lama-målning till sin heminredning

Om du gillar lamatemat och vill införliva det i din inredning, se till att färgerna på den bild du väljer harmoniserar med alla andra element i rummet. Laman kan kombineras med många olika teman, och i ett barns sovrum kan den till och med kombineras med en representation av en haj för att krydda barnets kreativa anda.

Om du är förtjust i lamatemat och vill införliva det i din inredning ska du se till att nyanserna på den målning du väljer matchar alla andra element i rummet. För ett modernt och designat vardagsrum eller vardagsrum kommer en lamamålning i en abstrakt eller fantasifull version eller ett svartvitt foto att fungera vackert.

Valet av format och inramning bör också beaktas. På en smal vägg är ett litet format med en lätt ram idealiskt, medan ett rymligt rum kan rymma en stor eller medelstor bild med en bredare ram. För att ackompanjera färgglada möbler och klädsel är det bäst att välja en lama-duk i mer neutrala toner. Om möblerna och väggarna i rummet däremot är ganska enfärgade (ljusgrå, salviagrön, beige…) kommer en lamamålning i livliga färger att ge en dynamisk ton åt helheten.

För ett modernt rum är ett foto av en vit lama på svart bakgrund, inramat som en tavla, perfekt: “Mama lama och unge i Bolivia bild “;  ” Vit lamabrädda” eller “Bild på 3 lamor” kan också vara mycket lämpliga. Det är framför allt en fråga om personlig smak.

I vilka rum kan man sätta upp en lamabild?

Faktum är att en inredningsarkitekt skulle bekräfta att en vacker lamamålning kan placeras i vilket rum som helst i ett hem. Den kan pryda ett sovrum, ett vardagsrum och till och med ett badrum eller kök – särskilt om det är inrett i sydamerikansk eller peruansk stil. Den passar också utmärkt i barnens lekrum, i en färdig källare eller på en verandavägg med gröna växter. För att ge en varm eller humoristisk ton till ditt hemmakontor är lamabordet ett utmärkt val.

Kan man sätta upp en lamabräda i ett barnrum?

Absolut eftersom barn i allmänhet älskar lamor. På vår webbplats erbjuder vi ett brett urval av lama tavlor anpassade till barns smak. Till exempel bilderna “8 roliga lamor”, “Regnbågslama”, “Rolig lama med kaktus”, “Två söta lamor” eller “Alpackabild på rosa bakgrund”. Eftersom små barn i allmänhet är entusiastiska över färgglada målningar, tveka inte att välja en lamamålning enligt ditt barns favoritnyanser.

En lamabild är också ett pedagogiskt verktyg för att hjälpa din son eller dotter att upptäcka eller lära sig mer om detta fascinerande djur. Lamas speciella ansikte kommer att väcka hans eller hennes nyfikenhet.

Fördelarna med att handla en lama tavla online

Konceptet med online shopping gör att du kan handla din lama tavla bekvämt från hemmet eller från vilken plats och tid du vill. Du kan ta all den tid du behöver för att välja din lamabild och du sparar tid och pengar genom att slippa resa.

Webbplatsen tabloide.fr är en referens för att hitta en tavla i den stil och storlek du vill ha. De är tillverkade i Frankrike, tryckta på canvas eller på högkvalitativt papper och finns i enbart canvas eller canvas med bår. Dessa målningar är handgjorda av erfarna hantverkare som använder naturliga material och respekterar miljönormer.

Inköp online på vår webbplats är helt säkra och konfidentiella. Om du av någon anledning vill returnera produkten får du pengarna tillbaka inom 14 dagar (från mottagandet av paketet). Vi skickar alla beställningar inom 24 timmar (något längre tid om tavlan är slut i lager och måste tryckas om). Leveranserna sker i hela Europa och Kanada. Det finns ingen avgift för köp över 50 euro. Varje kund får ett bekräftelsemail vid köpet och ett andra meddelande för att bekräfta att paketet har skickats (med ett spårningsnummer för beställningen).

Att välja en lama som motiv för en dekorativ målning är att ge ett inslag av exotism och originalitet till varje rum.