-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Lama akvarellmålning

Låt dig frestas av den här lilla lama-målningen i akvarellstil, ett djur som är så förtjusande att du kommer att vilja ha det i ditt hem för alltid. Allt du behöver göra är att välja var du vill sätta den på väggen! Dessa ljusa pastellfärger kommer att ge mjukhet och lätthet till ditt rum.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm
XXL: 70cmx100cm

En elegant bild

Den här akvarelllaman är en perfekt målning för alla som älskar illustrationer, design, djur och dekoration. När du väl låter fantasin flöda fritt kommer du inte att kunna leva utan den!
lama site bord
foto av en lama

Lama

Det här söta djuret kommer från Sydamerika och är trendigt, både när det gäller mode och dekoration. Låt dig förföras av laman i ett barnrum, som nattlampa eller som tryck på t-shirts.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell