Show Filters

Motorcykelmålningen är en perfekt dekoration för att sublimera väggarna i ditt hem. Det här dekorativa tillbehöret förbättrar din inredning genom att ge den en helt ny dimension. Dessutom kan den skryta med ett överkomligt pris utan att kompromissa med kvaliteten. De viktigaste frågorna som uppstår är: Hur väljer man den perfekta motorcykelmålningen? I vilket rum ska den visas? Kan den ta plats i ett barnrum och vad föreställer den? Upptäck i den här artikeln våra svar på dessa frågor.

Hur man väljer rätt motorcykelmålning till sin inredning

I verkligheten kommer stilen på den motorcykelmålning du väljer att dikteras av din personliga smak och konfigurationen av det befintliga utrymmet. Faktum är att i de flesta fall görs valet av en dekorationstavla genom coup de coeur. Vi kan bara råda dig att välja den som tilltalar dig mest. Var medveten om att den här bilden kommer att vara den centrala punkten i din inredning.

Det finns dock en annan sak som du bör tänka på när du letar efter den perfekta tavlan för ditt hem. Du måste matcha bildens färger och stil med rummet. Den bästa lösningen är att välja en motorcykelmålning som är i färgnyanser som kontrasterar mot de dominerande färgerna på platsen. De kommer att sätta rummet mer i fokus. För en nykter och överskådlig interiör ska du låta dig frestas av ljusa och livliga toner. En motorcykelmålning i grå toner kommer att stå perfekt mot en röd vägg, och om så är fallet kommer Motorcykelmålningen att vara din perfekta duk. Om ditt vardagsrum däremot är färgat är det bättre att ta en monokrom motorcykelmålning.

Välj också en målning som är kompatibel med proportionerna i rummet där den ska sättas upp. För att undvika att väggarna blir röriga, se till att du mäter den tänkta upphängningsplatsen. På så sätt kan du enkelt välja rätt storlek senare. Här är ett tips som är idiotsäkert:

Den idealiska bildstorleken = väggbredd x 0,57

Det är sedan upp till dig att ta standardmått som ligger nära detta resultat. När det gäller ramar kan du låta dig styras av dina önskemål. Det vore synd om en liten eller medelstor bild skulle vara osynlig på en stor vit vägg. Eller omvänt om en stor målning inte kan uppskattas fullt ut, eftersom du inte har tillräckligt avstånd för att betrakta den.

Vad representerar en motorcykelmålning?

En motorcykelmålning avslöjar ofta en önskan att fly, en törst efter äventyr, hastighet… Den passionerade aspekten av aktiviteten är alltid så populär. Motorcykeln är också en symbol för frihet. Genom att beundra din bild kan du åka vart du vill. Du kan åka på vägar som är otillgängliga. Du kan stanna var du vill.

En vacker motorcykelmålning kommer alltid att göra intryck. Bara genom att titta på den kan du föreställa dig att du reser långa sträckor till nya horisonter. Det finns ingen anledning att gömma den! Motorcykeltavlan gör det möjligt att ha en exceptionell upplevelse, eftersom motorcykeln är det bästa transportmedlet för att upptäcka ett land.

Om du tillhör en grupp insiders kommer ditt motorcykelbräde att ge bränsle åt samtal och utbyten. Alla kommer att dela med sig av sina personliga erfarenheter, passioner och reseförtjusning.

I vilka rum kan du sätta upp en motorcykeltavla?

Motorcykeltavlan erbjuder ett brett urval som kommer att göra den största lyckan hos såväl motorcyklister som privatpersoner: svartvita tryckta dukar, men även flerfärgade tavlor i alla storlekar och format. Den kan klä och försköna väggarna i ditt vardagsrum, ditt kontor, ditt sovrum och till och med din hall.

Hängande i vardagsrummet drar den instinktivt ögat till sig därav intresset av att inte göra fel i ditt val, särskilt om du ofta får besök. En stor motorcykelmålning är mer tillrådlig om du har ett stort vardagsrum. I det här rummet är en djärv och livlig bild mer lämplig.

I ett sovrum däremot bör du föredra en motorcykelmålning vars färger är välgörande, visuellt behagliga och bidrar till vila. En liten duk bör installeras nära din lampa och ovanför ditt nattduksbord.

På ditt kontor eller i hallen kan motorcykelmålningen ha sin hedersplats. Välj ett rum som har rätt storlek i förhållande till det tillgängliga utrymmet. Undvik att placera en liten tavla på en stor vägg, eftersom det inte kommer att se bra ut. Om du vill placera den i matsalen ska du sänka bilden något så att den kommer närmare bordets höjd.

Utanför hemmets rum kan motorcykeltavlan installeras i verkstäder, barer, salonger eller på bikermöten, och bikeremblemtavlan kommer att göra sig mycket bra.

Kan vi sätta en motorcykelmålning i ett barnrum?

För att dekorera ditt barns sovrum är en motorcykelbild en bra idé, särskilt om de är ett fan av två hjul. Den kan hängas ovanför soffan eller sängen. Motorcykelbilden har fått sin mest attraktiva egenskap för att ge glädje och skoj i ditt barns vardag. Nu är det bara för ditt barn att packa sina väskor och ge sig ut på en expedition! Har du någon idé om deras nästa destination?

En mångfärgad bild kommer att lysa upp ditt barns dag. Den kan enkelt anpassas för att dekorera sovrummet. Från sängen eller skrivbordet kan barnen titta på den och låta fantasin flöda. En motorcykelmålning i ett barns sovrum är en möjlighet att berätta en historia och väcka karaktärer till liv. Du kan lägga till andra tillbehör för att skapa en värld som speglar ditt barns personlighet. Du kan hänga upp dem på en vägg eller placera dem på en möbel.

För ett sovrum värdigt ett konstgalleri, varför inte stapla upp små målningar? Tanken är inte att överbelasta väggen, utan att arrangera dem på ett intelligent och estetiskt sätt. För att uppnå detta och kombinera stilar och genrer, kolla in vårt utbud av dinosaurietavlor, medan superhjälte- och djurmålningar också är mycket populära bland yngre barn.

För dem som föredrar en mer minimalistisk stil för ett sovrum kan du också välja foton eller utskrifter av ditt barns favoritplatser, vilket ger lugn och balans i rummet. Slutligen, lägg till roliga detaljer som dekorationer med former eller färger som får ditt barn att le och gör deras utrymme lekfullt och inspirerande.