Show Filters

Vargen är synonymt med frihet och skydd och är ett fetischdjur som förkroppsligar naturens majestätiska anda. Tabloide erbjuder en bred samling vargmålningar för att dekorera ditt hem med en uppfriskande naturlig touch.

Hur man väljer en vargmålning till sin inredning

Vargen är alltså ett måste i modern bilddekoration, och vi bjuder in dig att upptäcka vårt rika utbud av målningar som föreställer vargar. För att dekorera ditt hem med smak måste du veta hur du väljer rätt vargmålning som passar perfekt till din inredning. Så innan du väljer din målning är det lämpligt att identifiera din inredningsstil. Börja med att identifiera de dominerande färgerna i ditt rum, för att bygga upp en liten färgskala som gör att du kan välja din vargbild på rätt sätt. Om du till exempel är ett fan av minimalism och nykterhet finns det en god chans att de dominerande färgerna i ditt vardagsrum är vitt, grått eller till och med svart. I det här fallet skulle vi råda dig att välja Volf i dimman-bordet, som inte har några alltför aggressiva färger som kan krocka med din inredning. På samma sätt kommer bruna vargbord att vara perfekta för att dekorera ett rum med en rustik eller vintagestil, och kommer att fungera idealiskt med ljusa trä- eller beigefärgade klädsel.

Om du har en lite mystisk ådra, se till att kolla in våra bilder av tecknade och stiliserade vargar, som kommer att ge en liten hippietouch till en naturlig inredning. Våra esoteriska representationer av vargar är idealiska för andliga älskare och människor som vill lägga till en anda av naturlighet i sina bostadsutrymmen. Vi rekommenderar alla särskilt att lägga till så många växter som möjligt inom det område du tänker dekorera: dessa kommer att ha en ultraeffektiv synergi med de flesta av våra vargbilder, vilket garanterat kommer att skapa en verklig harmoni i din inredningsstil, och till och med ge den en lätt feng shui karaktär. Slutligen, för att välja din vargrepresentation väl, tänk noga på storleken på den yta som du vill placera din vargmålning på. Det är viktigt att välja en bild som varken är för stor eller för liten. På samma sätt kan du också bestämma dig för att dekorera din vägg genom en diptych eller triptych, vilket kommer att ha effekten att ge lite majestät i ditt utrymme.

Vad är vargens symbolik?

Vargens figur är en integrerad del av många olika kulturer. Generellt sett är den en symbol för naturens storhet och är dess väktare i många populära verk. Bland vikingarna och folken i norr var vargarna fruktade och betraktades som gudomliga representationer av naturens vildhet. När det gäller Romarrikets historia sägs det att Roms grundare, Remus och Romulus, togs om hand och ammades av en varghona, vilket kommer att förknippas med en idé om rikedom och fruktbarhet. På samma sätt dyrkas vargen i de flesta indianska och asiatiska kulturer, där den representerar mod och frihet i Apache, medan den står för lojalitet och naturens andliga väktare i Fjärran Östern. Vi förstår alltså att vargen är fruktad av vissa och vördad av andra, vilket understryker dess mycket starka koppling till naturens idé i motsats till den mänskliga civilisationen.

I Hayao Miyazakis Princess Monoké är de vita vargarna skogens värdiga representanter och föraktar människan och hennes tekniska bakslag. Om vargarna nu är utrotningshotade förstår vi faktiskt att de är förkroppsligandet av en vild natur som människan och det moderna samhället är mycket rädda för. Detta förklarar den symboliska kraften i våra olika vargmålningar, som inte lämnar betraktaren likgiltig inför detta ikoniska djurs storslagenhet. I dag är vargens hotfulla karaktär gradvis på väg att försvinna i våra sinnen och det finns en ökad popularitet för den senare, som liknar våra favoritfårhundar. I själva verket associerar vi i allt högre grad vargen med en idé om lojalitet och trohet. Vad är bättre än en vit vargmålning i bergen för att skydda ditt hem från onda avsikter?

Vilka rum kan du dekorera med en vargmålning?

Våra vargbilder passar till olika rum i ditt hem. Våra stora format kommer att vara perfekta för att pryda ditt vardagsrum och bli det huvudsakliga dekorativa elementet i ditt vardagsrum. Placerad ovanför soffan eller en låg möbel kommer tavlan att skapa en strukturerande vertikalitet som kommer att lysa upp din inredning. Tveka inte att matcha din tavla med färgerna på de möbler som kommer att stå nära den. På samma sätt kan vargen också stolt pryda ditt sovrum, majestätiskt överhängande din säng. Som ett resultat kommer ditt sovrum att prydas med en originell och uppfriskande vild touch.

Vargbilden kan också vara ett formidabelt alternativ för att dekorera ett utrymme som verkar alltför tomt. Den kommer att återuppliva ett kök som är för tråkigt, men den kommer också att visa upp din kärlek till naturen om du har gäster på besök. Det finns trots allt ingen chans att en stor vargmålning har någon chans att gå obemärkt förbi av någon som upptäcker ditt hem. Var dock försiktig så att du inte överbelastar dina rum med ett dekorativt element som nästan står på egen hand. Planerar du att inreda ett gästrum? Vargmålningen är ett av de mest effektiva alternativen för att snabbt inreda ett nytt rum och snabbt ge det en originell och autentisk stil.

Kan man sätta en vargmålning i ett barnrum?

Även om bilden av vargen effektivt dekorerar ett stort antal rum bör du vara försiktig med den effekt den kan ha i ett barnrum. Faktum är att även om vissa barn älskar tanken på att ha en tjusig vild varelse som vaktar deras rum, kan detta vilda djur skrämma vissa. Se därför till att välja en barnlik eller färgglad representation för att undvika risken att skapa ett ohälsosamt utrymme för dina små. Trots detta kommer vargen att vara särskilt uppskattad av vissa, både pojkar och flickor. Det bästa är att fråga ditt barn om dess åsikt, så kan du välja rätt vargbild för honom eller henne genom att bläddra i vårt sortiment tillsammans med ditt barn.

Gillar du våra olika vargbilder? Tveka inte att upptäcka de andra samlingarna på Tabloïde-webbplatsen för att hitta den dekorativa delen som saknas i din interiör. I en liknande stil som vargen föreslår vi att du upptäcker samlingen med hundbilder, en samling som är lika vacker och trevlig och som erbjuder en annan symbolik till din inredning.