-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Flerfärgad vargbild

Ge lite krydda och färg åt ditt hem med den här mångfärgade vargbilden där en varg vänder sig mot sig själv med sin mångfärgade päls. Den här bilden kommer att ge en vild sida till ditt hem, du kommer att älska att hänga den här bilden i ditt hus.

🇫🇷 Made in France : Den här vargmålningen har tillverkats i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Vargpälsen

Vargens päls kan ha olika färger. Även en varg som ser grå ut har en päls i många färger, en blandning av vita, svarta, grå och bruna hår, med mörkare toner mitt på ryggen och på svansen. Den här mångfärgade vargbilden består av en varg med mångfärgad päls som är idealisk för din dekoration.

Oberoende och skyddande

Vargen framställs ofta som aggressiv och vild, men den förkroppsligar framför allt självständighetens anda och skyddsinstinkt.Vargen är faktiskt ett vilt djur som inte är lätt att domesticera, vilket gör den här mångfärgade vargbilden till ett perfekt konstverk för en vacker dekoration.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad