Show Filters

Hur du väljer rätt stadstavla för din inredning

Under ditt inredningsprojekt står du alltid inför ett stort dilemma när du ska välja stadstavla att hänga på väggen. Även om det i första hand är en fråga om smak, beror ditt val också på andra principer. Målet är att hitta en stadsbild som du gillar och som passar perfekt till inredningen i ditt hem. För att göra detta ska du välja stadsbilder i rätt nyanser, som matchar färgen på dina väggar och gardiner.

Kontrast är också ett måste för att framhäva din stadstavla så att den drar till sig dina gästers uppmärksamhet. Välj alltid en stil som motsvarar stilen i det rum som ska dekoreras och en ramstorlek som är anpassad till den tillgängliga ytan. För att skapa en autentisk och originell atmosfär kan du också välja en skräddarsydd stadstavla.

När du väl har gjort ditt val måste du fortfarande hitta rätt plats. Om du planerar att skapa en ramvägg ska du välja det mest öppna området för att sätta upp dem. Installera därför dina stadsbilder i ditt vardagsrum på en tillräckligt stor vägg. Att arrangera en vägg med ramar på ett litet väggutrymme kommer att skapa en överfylld dekoration. Och om du har ett mycket stort väggutrymme kan du placera flera stadsbilder sida vid sida, på samma höjd.

Vanligtvis placeras citytavlor ovanför vissa möbler, men de kan lätt placeras i ett hörn av ett rum. Stadsbilder kan på lämpligt sätt pryda vilket rum som helst i ditt hem.

Vad representerar en stadstavla?

Bakgrunderna och reproduktionerna av stadsbilder är många och rikligt blandade. Det kan vara en urban och berömd miljö i en världsstad, en turistplats eller till och med ett historiskt monument. Man kan också hitta miljöer av passager, av liv, med människor som går genom trädgårdar eller branta stigar. Om du har en förkärlek för abstrakta målningar kommer du också att upptäcka original city paintings som blandar realism och abstraktion.

Alla former och förhållanden av platser visas. Den stadsbild avancerar flera tonala variationer från de mer gnistrande och livliga färgerna till svart och vitt. Det finns ett stort antal färger, landskap, djup, men också ljus.

Om du är arkitekt eller en beundrare av stadsplanering kommer du definitivt att välja stadsmålningar som föreställer byggnader eller vägstrukturer. För melankoliker och passionerade är stadsbilder som föreställer magiska platser perfekta för att upptäcka charmiga platser. Gör en avstickare till kända huvudstäder och städer som Berlin, London, Paris, Rom, Chicago, Dubai, Sydney eller till och med Venedig, kommer garanterat att tilltala resenärer. Huvudsyftet med stadskartan är verkligen att få dig att tänka efter och upptäcka världens underbara städer. Den återspeglar charmen hos en stad eller ett element som utgör den vid en viss tidpunkt.

I vilka rum kan du sätta en stadsmålning?

Konst är en integrerad del av vår existens och har alltid varit det! Genom att placera en modern stadsmålning visar du en dekorativ värld som tillägg till ditt dagliga liv. Att dedikera en obefolkad vägg, för att placera en stadsmålning ger dig möjlighet att visa upp den, samtidigt som du upplever en känsla av rymd. Detta är perfekt om du längtar efter en förenklad miljö eller en mysig design.

Omvänt kommer en motiverad dekoration av många moderna stadsbord, av olika dimensioner, att ge ditt hem utseendet av ett meddelsamt skåp i en maximalistisk inredningsvision. Eminenta nyanser kräver också ett noggrant val. I sovrummen, vardagsrummet, hallen och till och med i trappan passar stadsbilderna perfekt om du följer dessa regler.

Utformningen av ditt kontor eller andra yrkesområden stöder också representationen av ditt varumärke. Installationen av en triptyk stadsbild i dina yrkeslokaler ger en varm symbol för ditt företag, både hos dina anställda och hos dina kunder eller medarbetare. Att installera en stads målning av världen i dina lokaler är en billigare och effektivare lösning för att helt omforma den vision som ditt företag förmedlar.

En stadstavla är varmare och vänligare på platser som alltför ofta är öde, som ett konferensrum, ett öppet utrymme eller till och med en matsal, och deltar därmed i din personals saliggörande. På platser som används för att ta emot människor, som en bar, ett professionellt kontor, en hotellobby eller en restaurang, ger samtida stadstavlor dig möjlighet att skapa en miljö där dina stamgäster kommer att känna sig mer bekväma.

Kan man sätta en stadsmålning i ett barnrum?

Att göra valet att hänga upp en stadsbild i ditt barns vardagsrum är ett utmärkt beslut för att introducera honom till att upptäcka världen och dess varierande charm. Det kommer att stödja hans förmåga att föreställa sig, väcka hans fantasi och kanske också förmedla en önskan eller smak för flykt. Stadsmåleriet kommer att bidra till att öka hans kunskaper. Beroende på hans ålder kommer han att kunna visa sina böjelser och sin natur och välja det arrangemang som passar honom bäst och som han kommer att vara föraktfull för att visa upp för alla sina vänner.

Att välja en city board för utformningen av ett barnrum innebär också att man väljer en modern och genial stil med flera inspirationer. Ett barns bostadsområde är deras värld och deras landmärke. Det är verkligen den plats där de tillbringar större delen av sina liv. Att välja rätt bild att hänga i ditt barns vardagsrum uppmuntrar dem också att vara mer uppfinningsrika.

Till de små barnens rum kan du välja reproduktioner av platser med mjuka och avslappnande nyanser. Äldre barn kan välja sin egen layout, till exempel industriell, modern, klassisk eller romantisk. Tonåringar kan välja abstrakta eller färgglada stadsmålningar, eller vintage eller svartvita stadsmålningar.