Show Filters

Naturlig landskapsmålning, duk med ett rasande hav eller en avkopplande äng, porträtt av vilda djur, målningar med exotisk vegetation, affisch med en skog eller ett skogsområde med få blommor och träd…

När det gäller inredning är naturbilden en stor favorit! Vare sig den skildrar ett naturligt rum som ett berg eller ett modernt stadsrum, en mycket zen-liknande solnedgång eller en bild av popblommor, skapar naturmålningen omedelbart en varm och avkopplande stämning i alla utrymmen i huset. Precis som en genomarbetad duk av en stor målare är en Nature-tavla ett originellt och ekonomiskt sätt att föra in lite konst i din heminredning.

Varför välja en naturtavla för att dekorera ditt vardagsrum?

Sovrummet och köket är vanligtvis de centrala rummen i huset. Oavsett om din inredning i huvudrummet är mer modern och består av neutrala färger och råmaterial (svart, vitt, betong, marmor eller cement), naturlig och består av material från naturen och ljusa toner (trä, rotting, korg, lövgrönt, ockra, terrakotta) eller mer klassisk som i lanthus, kan en naturmålning göra hela skillnaden.

Det finns faktiskt inget som en Naturväggbonad som föreställer ett landskap vid havet eller ett exotiskt landskap för att förvandla ett alltför modernt vardagsrum till ett rum som inbjuder till resor och upptäckter.

Och om du redan är en resesouvenir eller ovanliga föremål som grävts fram från världens alla hörn, kommer en naturduk som föreställer ett vackert landskap bara att förbättra ditt vardagsrum!

Varför välja en naturmålning till sovrummet?

När det gäller inredning eller väggdekoration anses det att sovrummet ska vara ett utrymme som är avsett för avkoppling, zen och avslappning. Det är därför i allmänhet inte lämpligt att dekorera det med varma, starka färger och bilder som påminner om actionscener!

Inredningsarkitekter rekommenderar faktiskt att sovrummet dekoreras med naturmålningar som föreställer roliga landskap, skogar, blommor, stränder (tomma på turister!), en öken under en stjärnhimmel, eller ett berg som är glest med blommor och snöiga träd.

Och för dem som har svårt att somna kan det bara vara bra att placera en naturmålning som föreställer ett avkopplande landskap framför sängen. Att bara titta på din målning medan du andas lugnt kommer faktiskt att gradvis slappna av till en mjuk och vilsam sömn.

Naturtavlan: en bra idé för badrummet?

Varm ånga, rinnande vatten, kropps- och ansiktsbehandlingar, en stund för dig själv… Badrummet är ofta det utrymme där du tar dig tid och framför allt tar hand om dig själv, ditt fysiska och psykiska välbefinnande.

För att skapa en Zen-atmosfär som på SPA finns det inget bättre än en naturmålning för att dekorera ett litet badrum.

Välj ett naturlandskap som framkallar en lugn plats, ett landskap som i morgonens första ljus sätter dig på gott humör och hjälper dig att angripa dagen på bästa möjliga sätt!

Hur väljer du din naturtavla?

Valet av en naturtavla är oftast en fråga om smak. Det handlar inte om att välja sin tavla efter mode eller grannens smak!

För att välja din naturmålning måste du därför till varje pris ställa dig frågan vilken typ av naturlandskap som får dig att må bra. Bilden som skrivs ut på din konstduk kan till exempel framkalla en tidigare resa, ett okänt landskap som du ännu inte har upptäckt, en skog som påminner dig om dina barndomsstunder eller ett zenrum som helt enkelt lugnar dig.
Det enda du behöver göra är att välja format för din målning (en stor eller liten målning) och om du vill ha en tryckt canvas med en matchande ram eller en enkel konstaffisch utan ram, så är du klar!

Inredningen av rummen i ditt hem kommer att sublimeras av en tryckt canvas av hög kvalitet, och dina gäster kommer att kunna svamla om din bestämda smak för konst och resor!

Du kan inte göra fel! För att göra rätt val behöver du bara lyssna på din smak och lita på din konstnärliga sida !

Det kan inte bli fel ! För att göra rätt val behöver du bara lyssna på din smak och lita på din konstnärliga sida, och om naturen inte är finurlig nog för dig har vi ett urval av originalmålningar som du kan upptäcka, som också kan användas för att ge ditt hem något speciellt.

Allt du behöver göra nu är att hitta det perfekta konstverket för dina väggar och låta oss vägleda dig.