Show Filters

Om du inte har turen att ha en hund än, eller om du helt enkelt inte har tillräckligt med utrymme i ditt hem för att rymma denna kärleksfulla pälsboll, varför inte unna dig själv ett konstverk på duk med ditt favoritdjur ?

På så sätt kan du fortfarande känna att du dagligen har sällskap av ditt totemdjur utan alla de olägenheter som det innebär!

Ja, hundälskare har också rätt till en väggdekoration som är speciellt utformad och genomtänkt för dem. Och om du letade efter den perfekta presenten att ge till en hundälskare, välj en konsttavla med hundtryck så kommer du garanterat att göra någon glad!

Hundtryck: konstduk tänkt speciellt för hundälskare

Hundar är de ultimata tillgivna djuren och deras enkla sällskap får oss ofta att må bättre i vår vardag. Kanske har du alltid drömt om att adoptera en liten Yorkshire- eller Bichon Frise-hund? Eller kanske har du vuxit upp med stora hundar, som schäferhundar eller labradorer, och du ser fram emot att få en trädgård så att du kan adoptera en egen.

Räkna upp dig själv, om du är desperat efter att få in lite hundkärlek i ditt hem behöver du inte ha en trädgård. Du kan till exempel unna dig ett vackert originalkonstverk och dekorera ditt hem med en unik representation av ditt favoritdjur.

Du kan till och med ha kul att skapa en 100 % hundmålning orienterad dekoration och placera en hundmålning i varje rum i ditt hus. Om den här idén tilltalar dig, tveka inte att välja målningar med liknande estetik för att skapa mer flyt och harmoni i din inredning. Undvik å andra sidan att placera stora målningar överallt i ditt hem. Detta kan överbelasta dina väggar och du riskerar att snabbt bli uttråkad av dina hundbilder. Välj istället små hundbilder och placera dem på strategiska platser i ditt hem.

Hundbilder: en konstduk för att dekorera hela ditt hem

Det fina med tavlor med hundtryck är att de passar in i alla typer av design och heminredning.

Dessa typer av hundbilder med canvasutskrifter kan hängas på väggen, på en möbel och passar in i en modern, elegant inredning såväl som i en mer kitschig, galen sådan. Med sobra färger kommer din tavla att ge en modern touch till din inredning. Om målningen tvärtom är i en mer pop art-stil kommer den snarare att ge energi åt inredningen utan alltför stor ansträngning, och din hundmålning kommer att göra dig på gott humör varje gång du passerar framför den!

Och om du älskar renrasiga hundar som Yorkshire, Bulldog eller Labrador kan du också välja konstmålningar som är kända för sin originalitet och föreställer din favorithund. Med dessa originalmålningar kan du bara vara under charmen och beundran av ditt fiktiva husdjur!

Om du saknar inspiration när det gäller att välja det perfekta utrymmet för att hänga upp din målning, så sätt inte för mycket press på dig själv, för det finns gott om alternativ där ute!

En av de stora trenderna just nu när det gäller väggdekoration är att välja en serie liknande målningar (hundar, katter, hästar eller andra djur) och hänga dem på dörrarna till olika rum i huset. På så sätt får varje dörr och varje rum sin egen identitet, vilket gör det lättare för dina besökare att hitta rätt. Och om du vill ta det hela ett steg längre kan du ha kul att ge namn åt dina nya husdjur. På så sätt kan du presentera din lilla hundfamilj för alla som kommer på besök!

Hundtryckduk: hur du väljer din hundtryckkonstduk på rätt sätt

Att välja en hund är inget som görs lättvindigt. I samma logik väljer man inte heller sin hundmålning lättvindigt!

Det finns många kriterier att ta hänsyn till när du väljer din hundtavla. För det första måste din tavla ha en estetik som du gillar och som gör att du blir förälskad i den vid första ögonkastet. Din bild kommer trots allt att dekorera ett av rummen i ditt hus under en tid. Därför är det viktigt att bilden som skrivs ut på din konstduk framkallar något som du tycker är trevligt, annars kan du tröttna på din tavla på kortare tid än vad det tar att säga “Woof!”

För det andra måste du noggrant studera vilken typ av målning du vill ha och dess viktigaste egenskaper, till exempel måtten (canvas i litet format, XXL-canvas osv.), formatet (enkel canvas, triptyk canvas, målning som består av 5 canvaser osv.), typ av utförande (med bår eller enkel duk att hänga) och typ av representation och estetik av bilden av hunden (modern hundmålningseffekt, målning på trä, utskrivet hundfoto, svartvit hundduk, hundmålning i färg etc.)…

När alla dessa kriterier är väldefinierade är allt du behöver göra att bläddra igenom vår samling av hundmålningar och göra ditt val enligt dina huvudsakliga förväntningar!

Hundmålning: vilken typ av konstduk för vilken dekoration?

Väggdekoration är ett fantastiskt verktyg när det gäller inredning. En enkel tryckt bild i rätt färg och storlek kan räcka för att radikalt förändra inredningen i ett utrymme. Ja, ibland är de enklaste sakerna också de mest effektiva!

Om du till exempel letar efter en pop och färgstark tavla för att dekorera ett rum som är lite tomt och inte har någon väggdekoration ännu, rekommenderar vi dig starkt att välja en pop art hundmålning i triptyk eller i 5 dukar, eller en abstrakt dukmålning som föreställer ett original hundporträtt.

Om din väggdekoration å andra sidan redan är full och rik på färger och du vill undvika att överbelasta din inredning med alltför många detaljer, så ska du i så fall utan att tveka välja en mer sober hundmålning, i en enda duk och i svartvitt.

Och om du gillar realism (eller om du desperat vill övertyga resten av din familj att adoptera en hund inom de närmaste månaderna) är det dags att dra ut på det hela och välja en hundfototavla i stort format!

Varje dag kommer olika familjemedlemmar att gå förbi fototavlan och gradvis kommer idén att arbeta sig in i deras medvetande.

Och en vacker dag kommer någon helt enkelt att fråga: “Vad sägs om att ersätta den där hundbilden med en riktig levande hund?” Uppdrag slutfört !

Gillar du vår samling av hundmålningar? Du kommer att bli övertygad av den om fåglar som du kan se här, en annan stil av målning som representerar djur som erbjuds av Tabloide.se.