Show Filters

Ofta vet vi inte vad vi ska sätta upp på våra väggar för att ge dem liv. Stadsdekorationer är perfekta för denna uppgift. Att dekorera ditt hem med bilder ger det personlighet och stil. Det är därför vi, innan vi tittar närmare på målningar av den romerska staden, inbjuder dig att upptäcka den livliga och soliga amerikanska metropolen med vårt urval av målningar av Miami, ett riktigt paradis för älskare av konst och strand på duk.

Målningar är dina allierade när det gäller att utveckla din stil, eftersom konstverk ger elegans och estetik till alla hem. Du kan använda konstverk som har samma stil eller olika stilar, allt beror på din smak. Konstmarknaden erbjuder dig ett brett utbud av möjligheter, från abstrakta målningar till olika kompositstilar. En av dem är Rom-ramar

Hur du väljer rätt Rommålning för din heminredning

Att veta hur man väljer denRombild som passar bäst till vår inredning är komplext. Det handlar om att veta hur man kombinerar dess färger och stil, utan att förlora ramens utformning ur sikte, så att den fångar all uppmärksamhet. Ett felaktigt beslut kan förstöra alla de ansträngningar vi lagt ner på att inreda ett visst rum. Därför är det viktigt att ha några nycklar i åtanke för att välja den idealiska typen av bild. Även om det måste sägas att det inte finns någon teori baserad på objektiva grunder i detta avseende, utan erfarenhet och god smak hjälper dig att fatta rätt beslut. Den mest grundläggande principen är att tavlan ska vara ett element som integreras med resten av inredningen, men med en viss framträdande plats. Den bör inte ses som ett extra tillägg. Målningen ska vara en del av en helhet. Att välja en tavla utifrån dess färger är det enklaste sättet att få rätt slutresultat. Nyckeln är att urskilja vilka två färger som är dominerande i rummet och leta efter en duk som innehåller dem. De behöver inte vara exakt likadana, men de bör ha samma nyans. Om vitt är den dominerande färgen duger vilken nyans som helst. En rad pastellfärger skapar en mjuk, harmonisk effekt, medan ljusa färger och geometriska former skapar en slående kontrast som ger energi åt rummet.

Vad representerar en Rommålning?

Stadsmålningar ger en urban känsla till det rum du väljer, så om du älskar allt som är urbant är den här typen av väggdekoration utan tvekan något för dig. De mest kända är de så kallade skyline-målningarna, där du kan se silhuetten av de viktigaste tornen eller skyskraporna i en viss stad. Mycket populära är också de som avbildar en stadsgata och som låter dig skymta stadens mest dolda hemligheter från ditt eget hem. I Rommålningarna är det som råder god smak, sökandet efter historia och elegans som dominerar. Rom är vår civilisations vagga, så att sätta upp en målning av ett hörn av denna stad är att ta hem historien. Monumenten, fontänerna, broarna, hela Rom är skönhet, och det är denna skönhet som kommer in i ditt hem. En målning av Rom representerar kvintessensen av klassisk god smak utan att försumma moderniteten.

I vilka rum kan du placera en Rommålning?

Inspirerande dekorationer är ett måste i ett modernt och trendigt vardagsrum. I kollektionen med Rom-bildramar kan du se modeller som passar perfekt in i din vardagsrumsdesign. På en representativ plats ger ramar från Rome en speciell karaktär till en inredning. De mångfärgade väggdekorationerna ändrar lätt designen i ditt vardagsrum. En bestämd fördel med Rome-kollektionen är temats tidlöshet, så att dekorationen passar perfekt i alla rum. Inte bara i vardagsrummet, utan även i sovrummet kommer Rome-bilderna att se bra ut.
Du kan också sätta en Rommålning på ett kontor, det kommer att ge det en viss chic och smakfull touch. Om du har trappor, varför inte dekorera väggarna med mindre Rombilder som alla representerar samma tema? En lite för lång hall blir ett galleri där du kan placera Rom-ramar, med bilder av stadens fontäner till exempel. Ramar i pastellfärgade toner gör att du kan skapa en mysig inredning i ditt hem som kan kombineras med vilken inredning som helst.

Kan man sätta en Rom-bild i ett barnrum?

Det finns något speciellt, kanske magiskt, med ett barnrum. Ett utrymme som är fyllt av illusioner, oskuld och uppstoppade djur som vi älskar att dekorera. Ge sovrumsväggen en unik touch med målningar. I barnens rum kan vi lägga till ett stort antal roliga och originella föremål för dem. Från filtar, teepees för barnen till tavlor på väggen. Hur väljer man den lämpligaste bilden? Och viktigast av allt, vilka typer av barnbilder kan vi inkludera? De Rombilder är naturligtvis lämpliga för barn, leta bara efter de som ligger närmast deras sätt att se på livet. De bästa är förstås de som är i svartvitt, och som skildrar en gata med sina motorcyklar eller vespor, som är så karaktäristiska för staden Rom. En bild i gråtoner och med ett enda rött element, till exempel en röd vespa framför en av stadens fontäner, kommer också att bli mycket lyckad. Barnet kanske också brinner för romersk historia, och i så fall bör man föredra bilder av teatrar, amfiteatrar och den romerska cirkusen. Om barnet är en person med en romantisk ådra finns det inget bättre än ett foto av en bro i skymningen där gatubelysningen reflekterar i vattnet. Tänk bara på storleken och placeringen av bilderna och, viktigast av allt, varför inte låta barnen välja de bilder de gillar bäst. Tanken är trots allt att barnen ska känna sig bekväma i sitt rum och att all dekoration ska matcha deras karaktär och personlighet för att få dem att må bra i sitt rum.