Show Filters

Om du är en del av team Cat, om du alltid har drömt om att ha en katt i ditt hem, om du har en egen katt, eller om du helt enkelt vill dekorera ditt hem med en tavla som visar ditt favoritdjur, så är kattmålningen den dekorativa duken för dig!

Kattmålning: en konsttavla på tryckt canvas för kattälskare

Kattmålningar är inte bara och uteslutande dekorativa föremål gjorda för människor som dyrkar kattdjur. Faktum är att denna typ av målningar tryckta på canvas också används för att dekorera huset för alla de människor som vill få in lite sötma och mystik i sitt hem. Eftersom katten, förutom att vara ett av de idealiska husdjuren för en grå och regnig söndag som är avsedd för avkoppling, också är ett djur som är fullt av mysterier och som vördas i många kulturer och civilisationer.

I själva verket är katten vanligtvis mycket nära och kärleksfull med den person som skyddar och matar den. Men den liknas också ibland vid en helig varelse, som kan omvandla de negativa energierna i ett hus och som kan förutsäga framtiden för dem som vill det.

Om du är känslig för energier och tror på katternas subtila krafter, men inte kan adoptera en för tillfället, kan det vara en bra idé att dekorera ditt hem med ett canvastryck av en katt.

Varje gång din blick landar på din kattmålning kommer du att känna de goda energierna från din tryckta katt och ditt hem kommer snabbt att fyllas med lugn och positivitet.

Katttryckstavla: hur du väljer rätt djurduk för att dekorera ditt hem.

Om du är känslig för katternas mystiska aura, så är katttrycksduken definitivt det väggdekorationsobjekt som har saknats i din heminredning.

För att vara säker och säker på att din kattutskriftsbild kommer att ha ett positivt inflytande på energierna i ditt hem, måste du välja din canvas med omsorg. Att välja ditt kattuttryck i brådska och utan att ta sig tid att uppmärksamma detaljerna i utskriften kan nämligen vara mer kontraproduktivt än något annat.

För att välja det perfekta katttrycket måste du därför vara uppmärksam på ett antal kriterier, som t.ex. målningens färger, vilken typ av katt som representeras, målningens stil (effekt av målning på trä, modern målning, målning i färg eller i svartvitt, originalritning eller konstnärens silkescreenade ritning, fotoutskrift, kattporträtt osv.), målningens dimensioner (dess storlek), formatet på duken (triptyk, format med fem dukar, en enda tryckt duk, porträtt eller landskap etc.).

Om du till exempel älskar kattungar (och djurungar i allmänhet) för deras silkeslena hår, små nosar och stora, förtjusande ögon, rekommenderar vi att du tar en titt på vår samling av kattmålningar i form av fotoutskrifter. Kattbilder är desto sötare och om du visar den här typen av kattbilder i ditt hem kommer du omedelbart att skapa en mjuk och harmonisk atmosfär.

Om du vill skapa en mer poppig och färgstark inredning för dig själv och letar efter en mer designad och snygg kattbild, ta en titt på våra poppiga eller kosmiska kattbilder!

Om din väggdekoration å andra sidan är mer enkel och nykter, kommer en färgstark och psykedelisk kattbild att omedelbart öka atmosfären i ditt hem.

Om din väggdekoration däremot är mer enkel och sober kommer en färgglad, psykedelisk kattbild omedelbart att höja stämningen i ditt hem, även om vi skulle rekommendera dig att välja en magnifik vargbild för en spektakulär effekt som fortfarande är enkel och sober.

Och om din inredning redan är välfylld, men din inredning fortfarande saknar en kattbild, välj utan att tveka en svartvit kattbild, mer sober och elegant. Den här typen av tryckta bilder passar till alla inredningsstilar och gör det därför möjligt för dig att ge ditt favoritdjur en speciell plats i ditt hem!

Katttavla med tryck: hur du kan dekorera ditt hem med en katttavla?

Hur du ska dekorera ditt hem med kattbilder beror på vilken stil du vill ge din inredning.

Om du vill att ditt favoritdjur ska följa med dig i alla husets rum utan att överbelasta din väggdekoration, är det lämpligt att välja flera små kattbilder och arrangera dem här och där i de olika önskade utrymmena. På så sätt skapar du tack vare dina kattbilder en röd tråd i din inredning och du kan vara säker på att ditt totemdjur också håller ett öga på dig, var du än tittar.

Om du å andra sidan vill satsa på en stor målning eller en målning med ett specifikt format (t.ex. en triptykmålning eller en målning som består av fem tryckta dukar), måste du i så fall välja rätt plats för att hänga din tryckta kattmålning.

I allmänhet rekommenderar experter på inredning och väggdekoration att man till varje pris hänger en bild i stort format ovanför den mest imponerande möbeln i rummet. Detta kan vara soffan, kaminen eller huvudbordet om du vill hänga din bild i vardagsrummet eller sängen om du vill dekorera ditt sovrum med ett katttryck.

För konsekvensens skull bör du inte hänga upp en tavla med kattuttryck i våtrum som badrum eller toalett. Och ja, kom ihåg att katter inte gillar vatten! Men om du har ett sinne för humor finns det inget som hindrar dig från att hänga ett komiskt katttryck över badkaret!

Kattuttryck: ett canvasuttryck som tilltalar hela familjen!

Dessa kattbilder och kattungarbilder är mycket populära i många hem, för i allmänhet kan ingen av familjemedlemmarna förbli oberörd av de söta små öronen och nosen på en kattunge! Och eftersom våra kattbilder finns i många olika storlekar och stilar har kattälskare gott om valmöjligheter för att dekorera sitt hem!”

Det är alltså dags att samla hela familjen och alla väljer den typ av kattbild tryckt på canvas som alla är överens om. Och om du bor ensam och har förmånen att kunna välja din favoritkattmålning utan att fråga någon annan om hans eller hennes åsikt, ta tillfället i akt och välj det originalkonstverk som kommer att ha fångat ditt öga mest!

Och vem vet, kanske du efter några månader med att ha funderat på din målning med kattungeutskrift kommer att känna dig sugen på att adoptera en liten pälsboll på riktigt ?