Show Filters

Hur du väljer en Ferrari-målning för din inredning

Vill du modernisera inredningen i ditt hem och revolutionera väggdekorationen? Du är passionerad av racerbilar och särskilt Ferrari? Var innovativ, kreativ och skaffa målningar av det berömda märket för den galopperande hästen.

Anpassa storleken på duken till rummets dimensioner. En för liten tavla i ett stort rum får inte önskad effekt. Omvänt kommer en för stor ram att krocka i ett litet rum. På vår webbplats finns ett brett utbud av tavelstorlekar från XXS (20 cm x 40 cm x 1) till XXL (80 cm x 160 cm x 1).

Den röda färgen är den mytiska symbolen för varumärket Ferrari. Beroende på din smak och stil kan du köpa en diptych föreställande den flamboyanta bilen i förgrunden av ett kustlandskap eller en italiensk gata. Mer sobert och lika förnämligt kan du också finna din lycka med Ferrari-bilderna på en elegant svart bakgrund.
För purister som älskar Formel 1 kommer Ferrari-montern att bjuda in dig till ditt hem tack vare Grand Prix-föreställningarna av det mest kända av de italienska teamen.

Och varför inte helt enkelt välja Ferrari-märket? Våra canvasutskrifter har det legendariska guldemblemet på en röd bakgrund för att förhöja vilket rum som helst i ditt hem.
Vi rekommenderar att du köper Ferrari canvas med ram så att du kan få din monterade målning. Allt du behöver göra är att hänga upp den på dina väggar och ditt hem kommer att se ut som en Scuderia Ferrari.

För att välja din målning ska du instinktivt följa din smak och personlighet. Kom också ihåg att uppskatta rummets volym för att anta den mest lämpliga storleken på målningen.

Vad representerar en Ferrari-målning?

Det illustra varumärket med den skenande hästen representerar kraft på grund av den explosiva motorn i racerbilarna. Ferraris skönhet och närvaro kommer att klä din inredning på ett fint sätt.
Samlingen av den berömda italienska bilen erbjuder flera typer av målningar:

 • Ferrari California T röd
  Den här målningen lyfter fram dynamiken i det berömda märkets röda modell, i kontrast till en känsla av lugn som utstrålas av det lugna vattnet i bakgrunden.
 • Vita Ferrari F12 Berlinetta canvas
  Den eleganta sedanen i sin vita klänning avslöjar sina italienska rötter och inger respekt och beundran i den här målningen där den kan ses kryssa på Italiens vägar.
 • Röd Ferrari 458 målning
  Parkerad på Mallorcas gator kommer denna röda Ferrari 458 som avbildas på den här målningen att dekorera dina väggar på ett glatt och färgglatt sätt.
 • Ferrari Grand Prix race
  Låt oss inte glömma att det berömda varumärket först och främst är historien om Scuderia Ferrari, ett racingteam sedan 1929. Den här målningen kommer att kasta dig in i hjärtat av ett Grand Prix i Formel 1, under ett depåstopp. Teamet rusar runt bilen för att byta de fyra hjulen vid depåstoppet på rekordtid. Upplevelsen av snabbhet och precision visas perfekt på den här duken och kommer att ge en dynamisk och sportig känsla till det område där den är placerad.
 • Svart Ferrari Enzo
  Visa den här lilla pärlan som ett riktigt konstverk i ett galleri, med den här sobra och majestätiska målningen på en raffinerad vit bakgrund.
 • Ferrari på en mörk bakgrund
  Den berömda röda racerbilen på en mörk bakgrund, enkelt och praktfullt framhävd på den här duken kommer att ge en touch av förfining i ditt hem.
 • Ferrari logotyp på röd bakgrund
  I Italiens färger kommer det gyllene vapnet på röd bakgrund att smälta in i ditt hem för att förstora rummet och lysa upp det med skönhet.

I vilka rum kan du sätta en Ferrari-tavla?

Nyckelordet för att hitta rätt plats för din målning blir:harmonisering. Anpassa storleken på din målning till rummets dimensioner samt den användning du gör av platsen.
Sovrummet är det största rummet i ditt hem och den plats där du tillbringar mest tid i ditt hus. Här tar du också emot dina vänner eller besökare. Det förtjänar därför en stor tavla som dekorerar en vägg ovanför din soffa eller på huven till din eldstad till exempel. Kombinera färgglada toner eller mörka paneler på en vit vägg.

Föredra å andra sidan en ljus bild på en vägg som redan är målad. Experter inom inredningsdesign rekommenderar att väggkonst placeras högst 1,70 meter från golvet, i mitten.
Ditt sovrum är en intim plats där du gillar att vila och vara lugn. Reservera en lugnande duk med neutrala, lugnande toner för det. Målningen Ferrari på mörk bakgrund kommer att klä ditt vilorum perfekt.

Platser som toaletten eller badrummet är delar av huset som vi inte nödvändigtvis tänker på att dekorera. Fel! Faktum är att en liten målning inne på dina toaletter kommer att ge en behagligt originell touch. Det är upp till dig att välja vilken bild som passar bäst i dessa badrum.

Kan man sätta en Ferrari-målning i ett barnrum ?

Alla föräldrar vill glädja sitt barn och inreda sovrummet efter barnets smak, så snart barnet är tillräckligt gammalt för att uttrycka sina önskningar och vill ha en egen privat hörna där det kan tillbringa timmar med att leka och drömma.

Om ditt barn dras till temat bilar kan du inreda sovrummet med en säng i form av en racerbil, sängkläder med en avbildning av en Ferrari eller en matta som föreställer en racerbana. För att fullända Formel 1-stämningen i ditt barns sovrum kan du hänga en liten bild (storlek XXS eller XS) av den berömda röda racerbilen på väggen, till exempel bilden Ferrari Course Grand Prix eller en av de många bilbilderna i vårt urval.