-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell över en Ferrari i depåstoppet

Vi presenterar det nyaste tillägget till din heminredning: Ferrari pit stop-konstverket. Den här femdelade målningen är det perfekta sättet att lägga till en touch av lyx i vilket rum som helst. Varje del fångar ett annat ögonblick i tiden, från det spännande loppet till den triumferande målgången.

Konstverk av en Ferrari vid depåstoppet är mer än bara dekoration, det är ett samtalsämne. Oavsett om du är värd för ett middagssällskap eller underhåller gäster kommer den här målningen garanterat att göra intryck. Och finns det något bättre sätt att visa din kärlek till allt som är snabbt och rasande än med detta livliga och spännande konstverk?

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En levande bild

Det här är en målning av en Ferrari i depån! Den här målningen är perfekt för alla som vill känna att de är en del av händelsen. Den är perfekt för matchdagar, fester eller bara för att koppla av och njuta av lite fritid. Tavlan består av fem delar som lätt kan monteras och demonteras. Med sin eleganta design och livliga färger kommer denna duk garanterat att ge lite spänning till vilket rum som helst.

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Kör på vägen i en lyxbil, racerbil, veteranbil, samlarbil och många fler. Den här färgen skulle vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst och kommer garanterat att imponera på alla som ser den.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar