Show Filters

Om det är fallet för dig, varför inte förvandla ditt hem med ett konstverk på duk med en fågel i luften eller en fågelfamilj som vilar på en trädgren?

På så sätt kan du illustrera alla viktiga värden i ditt liv (frihet, upptäckter, drömmar och att uppnå dina mål) med en originell och effektfull väggdekoration som föreställer en majestätisk fågel!

Väggkonst med fågel: en väggkonst som får dig att vilja vara fri

Fågeltavlor är ett utmärkt inredningsalternativ, eftersom fåglar är några av de mest inspirerande djuren som finns.

Fåglar lever i samhällen och fungerar som stora familjer. Men fåglarnas övergripande livsstil beror naturligtvis på vilken fågelart det handlar om.

Vet du till exempel att svanar, ankor och andra sjöfåglar sover medan de flyter på sjön där de spenderar sin dag med att plaska runt? Visste du att inseparables, dessa berömda små färgglada papegojor som normalt sett lever i Afrika, är fullt kapabla att leva ensamma, tvärtemot vad deras namn verkar antyda? Och visste du att vissa fågelarter (främst papegojor) kan dansa till musik och prata med en människa?

Som du ser är fåglar minst sagt fantastiska djur och har en del osannolika färdigheter och talanger. Förutom sina sång-, dans- och flygfärdigheter uppmärksammas fåglar också ofta för sin färgglada fjäderdräkt, värdig en expressionistisk målning eller en popkonstbild. Det räcker med att titta på fjädrarna hos kakaduor, flamingos och pelikaner för att få bevis på detta!

Om du letar efter en originell och färgstark konstmålning, full av natur och liv för att ge din inredning ett lyft och en vacker energi, har du precis hittat den konstmålningssamling du behövde!

Fågelmålning: hur väljer du din fågelkonstduk?

Att välja ett canvasmåleri med en eller flera fåglar är ingen liten uppgift. Faktum är att valet av den fågel som representeras på din målning snabbt kommer att definiera stilen på din målning och det erhållna slutresultatet.

Som exempel, om du väljer en fågelmålning som föreställer ett par papegojor eller en påfågel, är det osannolikt att din duk blir en svartvit målning (det skulle inte hylla dessa fåglars underbara fjäderdräkt) och denna målning, som hängs upp i något av rummen i ditt hem, kommer genast att ge en touch av färg och positivitet till dina väggar.

Om din inredning är ganska slät och minimalistisk, ge energi åt väggen i ditt rum med en färgstark XXL-målning. Faktum är att när det gäller fågelmålningar rekommenderar inredningsspecialister som en allmän regel att endast en stor XXL-målning, en triptykduk eller en konstduk som består av fem målningar hängs upp på samma vägg. Detta beror på att fågelmålningar är så rika på detaljer, texturer, mönster och färger att de i allmänhet bör ges det utrymme de förtjänar.

Som vid val av alla andra typer av tavlor är det lämpligt att välja din fågelbild i enlighet med din befintliga inredning och lita på din intuition.

Valet av målningsstil är också mycket viktigt, eftersom den dekorativa effekt som erhålls inte blir densamma om du väljer en målning med akvarell-effekt eller ett realistiskt foto tryckt på duk.

Det är upp till dig att välja din idealiska fågelmålning enligt din personliga smak!

Fågelmålning: var ska du hänga din fågelkonstduk?

Du behöver bara titta på vår samling av fågelkonstmålningar för att inse att den här typen av duk kan hängas upp i vilket rum som helst i huset. En XXL-duk eller en triptyk med 5 fågelmålningar kommer till exempel att se bra ut över vardagsrumsbordet eller receptionen. I det här fallet är det lämpligt att välja en färgstark duk för att ge energi till vardagsrummet och skapa en positiv energi i hela rummet.

Hänga en färgglad fågelmålning i ditt sovrum är också en bra idé om du vill att dina ögon ska falla på en fågel eller en fågelfamilj så fort du vaknar, vilket gör att du omedelbart blir på gott humör.

Och om du hellre låter dina sovrumsväggar vara odekorerade, men drömmer om att ge din start på dagen en positiv skjuts, häng då upp en fågelbild (eller flera fågelbilder) i de första rum du går igenom på morgonen (som badrummet eller köket).

Vad kan vara trevligare än att borsta tänderna framför en fågelbild med en färgglad och originell papegoja, eller att göra frukost under en fågelfamiljs lekfulla blick på en gren?

Och om du vill glädja ditt barn genom att dekorera hans eller hennes rum med en färgglad konstduk som hyllar naturens och djurens skönhet, välj utan att tveka en fågelbild! Vem vet, genom att titta på sin fågelmålning före sänggåendet kanske ditt barn upptäcker en äventyrare, upptäcktsresande eller ornitologsjäl!

Fågelbild: vilken typ av fågelbild för vilken typ av inredning och atmosfär?

Om du gillar fågelbilder med en känsla av konstmåleri och detaljerika bilder som inspirerar till introspektion och inre ifrågasättande, rekommenderar inredningsexperter starkt att du väljer ett realistiskt papegojfotografi i stort format eller en bild tagen i makro. På så sätt kommer detaljerna, mönstren, strukturerna och reflektionerna i fågelns fjäderdräkt automatiskt att fånga ditt öga och hjälpa dig att fokusera din uppmärksamhet för några ögonblick på din fågelbild.

Om du å andra sidan vill hitta ett canvasuttryck för att helt enkelt sublimera din heminredning, ska du i så fall vända dig till en målning eller ett foto på canvasuttryck som ser ut att vara direkt från en naturdokumentär. Fågelbilder är alltid spektakulära, oavsett vilken bild det handlar om, och räcker för att skapa en fantastisk inredning i vilket rum som helst i ditt hem!

Slutligt, om du är mer av ett fan av popkonst, modernt måleri och konstbilder, och din heminredning är mer design- och konstmåleriinriktad, välj i så fall definitivt en popfågelmålning eller en fågelduk med mosaikeffekt. På så sätt kan du få en originell och atypisk dekoration samtidigt som du hyllar ett av världens vackraste djur!

Vilken är din favoritfågelmålning? Har du några andra önskningar? Fortsätt att inspireras och upptäck våra fjärilsmålningar, som är helt otroliga och som enkelt kan komplettera en väggdekoration med fåglar för ännu mer lätthet och sammanhang i din dekoration.