Show Filters

Tokyo Ghoul-kollektionen är den första samlingen av konstverk som inspirerats av dessa animes värld. Kollektionen innehåller en serie noggrant utvalda målningar som föreställer huvudpersonerna i en mängd olika stilar.

Varje målning är handtryckt med pigmentbläck på ett papper med rik textur, vilket tydligt visar den höga kvalitetsnivån. Den här kollektionen tillverkas i Frankrike i vår verkstad av passionerade konstnärer. Deras expertis innebär att kvaliteten på deras arbete är oöverträffad. Vi erbjuder ett urval av målningar med Anime-tema.

För fans av stil och manga. Tokyo Ghoul-målningen gör att du kan beundra kvaliteten på originalteckningarna, även hemma. Dessa målningar är noggrant inramade i våra verkstäder. Varje detalj i designen återges så att den är helt trogen originalmodellen. En kvalitetssamling perfekt för en vacker interiör.

Tabloide är specialist på moderna tapeter och målningar. Tabloide erbjuder dig en samling okonventionella målningar samt inredning och ett urval av ekologiska tapeter.

Ta reda på mer om Tokyo Ghoul-målningarna som finns tillgängliga på Tabloide

Tokyo Ghoul-samlingen innehåller Kaneki Ken, huvudpersonen, och andra karaktärer från förlagets Tokyo Ghoul-manga, publicerad mellan 2011 och 2013 av Shueisha. Målningarna är handgjorda och tryckta på linneduk. Målningarna är i perfekt storlek för att hänga på sovrums- eller kontorsväggar för att skapa en avslappnad och trevlig atmosfär. De olika illustrationerna som visar karaktärer och scener är mycket välgjorda.

Tokyo Ghoul-målningar är perfekta för fans av denna fängslande manga. För dem som föredrar humor och oväntad action, upptäck vår One Punch Man väggkonst och låt dig förföras av den galna världen i Saitama.