-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell över hjältarna i de största japanska mangas

Den här målningen av hjältarna i historiens största japanska manga är ett unikt och tidlöst samlarobjekt. Den representerar de emblematiska karaktärerna i de serier som har präglat mangans historia. Ikoniska figurer är förevigade på den här tavlan. Illustrationerna är trogna originalteckningarna, vilket gör det till ett mycket detaljerat och autentiskt verk. Träramen är robust och hållbar och ger en lyxig finish till denna pjäs. Den här tavlan är perfekt för mangafans och samlare, och kommer garanterat att bli ett bra tillägg till din samling.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen av hjältarna i den största japanska mangahistorien är ett unikt samlarobjekt som ger dig möjlighet att hylla de ikoniska karaktärerna i den japanska populärkulturen. Hjältarna som avbildas på den här tavlan kommer från de största verken av manga, såsom Dragon Ball Z, Naruto, One Piece och många fler. Varje illustration är noggrant målad för att fånga karaktären och andan hos varje hjälte, medan de livliga färgerna och de fina detaljerna ger en konstnärlig touch till helheten. Den här tavlan är en fantastisk väggdekoration för ditt vardagsrum eller kontor, och kommer att vara en underbar gåva till alla mangafantaster.

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar