Show Filters

Målning av kök

Upptäck vår fantastiska kollektion av köksmålningar och skapa en gastronomisk atmosfär värdig de bästa restaurangerna med Michelinstjärnor. Med dessa köksbilder tryckta på canvas kommer det att vattnas i munnen varje gång du går in i ditt kök och du kommer att känna en oemotståndlig lust att sätta dig bakom spisen !

Köksbild : den perfekta designdekorationen för epikuréer

Att smakfullt inreda ett kök för att vara i topp med trenden är väldigt enkelt! Ett kök används för matlagning, så du behöver en arbetsyta och möbler som är praktiska att använda. Det finns ingen anledning att multiplicera dekorativa föremål, texturer och färger. Satsa bara på det väsentliga.

Väggdekorationer som tryckta bilder har fördelen att de ger stil, liv och karaktär till alla rum. Så de är den perfekta lösningen om du letar efter ett modernt, attraktivt och praktiskt sätt att dekorera hjärtat i ditt hem!

Verk som hyllar kulinariska läckerheter

I vår butik hittar du ett brett utbud av målningar som hyllar kulinariska läckerheter och ger ditt hem en färgstark och aromatisk touch. Du hittar en bred samling av bilder som hyllar de ingredienser och rätter som uppskattas av epikuréer. Oavsett om de föreställer frukt och grönsaker, örter, kryddor, gourmeträtter eller marknadsscener så kommer dessa bilder garanterat att glädja alla matälskare. Ramar som föreställer drycker som en kopp kaffe, ett vinglas eller en cocktail är också mycket moderna.

Beundra stilleben som med talang sublimerar ögonblickets färska produkter, där tiden verkar ha stannat i ett perfekt intryck av smaker. Oavsett motiv är dessa bilder ett enkelt sätt att ge dina väggar personlighet och karaktär.

Målningar som kan skräddarsys efter dina önskemål

Och för dem som vill fylla en specifik lucka i sin inredning erbjuder vi helt anpassningsbara alternativ. Skriv ut dina egna foton av favoriträtter eller skapa originalkompositioner med dina favoritingredienser. Förvandla ditt utrymme med ett bord som speglar din passion för matlagning och erbjuder en mängd olika alternativ för att tillfredsställa alla smaklökar.

Praktisk och anpassningsbar dekoration

Till skillnad från tapeter är griffeltavlor enkla att installera och byta ut. Låt din köksinredning utvecklas med årstiderna eller dina kulinariska önskemål för tillfället.

Om du älskar att laga mat kommer du säkert att bli förälskad i vår samling av målningar.

Det är upp till dig att bestämma vilken typ av kulinarisk representation du vill visa på dina köksväggar och det är det!

Kökstavlor : lägg till lite smak till din inredning med canvastavlor !

Mat och matlagning är bland de mest populära temana när det gäller bilder för att dekorera ett kök. Det låter logiskt, men föreställ dig att du lagar mat varje dag i ditt kök medan du tittar på ett canvastryck som föreställer en öken eller ett akvarium med fiskar!

Om du vill skapa en viss harmoni och samstämmighet i din köksinredning vet du vad du måste göra!

Dekorativa bilder som går långt bortom köket

Men bilder på mat och kryddor är inte bara till för att dekorera köket. De kan också användas i alla andra rum i huset.

Om du till exempel vill göra ett stänk vid entrén till ditt hem kan du enkelt hänga en köksmålning av äpplen och visa dina gäster din kärlek till mat och konst. I kombination med en atmosfär av målningar med mer feminina silhuetter (som dessa målningar av kvinnor, till exempel), kan målningar från kökets värld skapa en ganska originell harmoni av kurvor och färger.

De kan också användas i speciella utrymmen

Om du letar efter idéer för att möblera en stor, mörk hall är det också en bra idé att hänga en serie köksbilder i liknande färger och bilder. Varje gång du går genom hallen kommer du att känna dig som på ett konstmuseum eller framför en utställning med köksbilder, den ena mer sublim än den andra!

Om du fortfarande letar efter den perfekta väggdekorationen för att skapa en modern, varm atmosfär som inbjuder till delning och nyfikenhet i köket (eller resten av ditt hem), har du precis hittat den!

Men var försiktig, att välja den perfekta köksbilden för att dekorera ditt hem bör inte göras lätt om du verkligen vill att din duk ska vara perfekt anpassad till din smak och designen av din inredning !

Kökstavla : hur väljer man en modern kökstavla för att dekorera sitt hem ?

När du har bestämt dig för vilket rum i huset du vill hänga din köksmålning och vilken typ av bild du hoppas på, måste du fortfarande bestämma dig för format, dimensioner, färger och stil på målningen du vill ha!

Välj enkel eller genomarbetad dekoration

Vill du ha en enkel men effektiv väggdekoration? Välj en stor duk (eller en stor målning som består av flera mindre dukar) i stället för att överbelasta väggen i ditt rum? Du kan välja vilken typ av XXL-duk eller triptych-målning som helst och du är säker på att få det resultat du letar efter!

Om du däremot vill dekorera hela väggen i ditt kök med flera små målningar och variera njutningen och bilderna, välj i så fall XS spice-målningar eller sprid flera triptych-målningar runt dina väggar !

Harmoniserande färger

Att harmonisera färger är avgörande för en sammanhängande atmosfär. Välj färger som kompletterar eller kontrasterar fint med färgerna i rummet. Tänk på den övergripande effekten: varma toner för en välkomnande atmosfär, svala toner för en känsla av lugn. Färgerna bör harmoniera med befintliga väggar, möbler och accessoarer. En väl vald palett kan förvandla ditt utrymme och skapa en harmonisk och lugnande visuell upplevelse.

Matcha kökets stil

Har ditt kök en antik stil med färgglada keramiska plattor? Eller kanske vintagemöbler? I så fall är enkelhet nyckeln. Välj en svartvit eller sober bild. Detta skapar en välbalanserad inredning och dina väggar kommer inte att vara överfulla.

Om dina köksväggar däremot är vita och dina möbler går i neutrala toner som trä, vitt eller svart, har du gott om plats. Då kan du vara hur excentrisk som helst. Satsa på poppiga, färgglada bilder av kryddblandningar eller välsmakande, mogen frukt !

Kökstavla : var ska du hänga din dekorativa tavla ?

Att välja den perfekta platsen för en köksbild är viktigt för att förbättra dess estetiska tilltal och komplettera ditt bostadsutrymme. Här är några råd om hur du väljer den bästa platsen, oavsett om det är i köket, vardagsrummet, sovrummet eller ett område med mycket trafik.

  • I köket 

Om du har valt att hänga dina tavlor i köket ska du välja väggarna mittemot hällen eller spisen. Detta förhindrar att matspill eller matos fläckar eller svärtar ner din tavla !

  • I vardagsrummet eller sovrummet

Om du har valt att placera din köksbild i vardagsrummet eller sovrummet, tänk på dess storlek. För ett stort format är den idealiska placeringen ovanför den största möbeln i rummet. Detta skapar ett intressant samspel mellan volym och form. På så sätt skapar du en harmonisk balans i inredningen av rummet.

  • I områden med mycket trafik

Slutligen, om du har bestämt dig för att hänga din köksbild i en korridor, ett område med mycket trafik eller entrén till ditt hem, välj det utrymme som har bäst ljus. Välj en plats som omedelbart fångar blicken när du kommer in. Detta skapar en fängslande fokuspunkt. På så sätt förvandlas dessa ofta bortglömda utrymmen till personliga konstgallerier. Din tavla kommer att bli ett samtalsämne och berika atmosfären i ditt hem. Varje passage blir en behaglig visuell upplevelse, vilket gör dessa utrymmen till de mest charmiga i ditt hem.

Slutsats

Köksbilder är inte bara dekorativa element, de är ett firande av sinnena och en hyllning till gastronomin. Oavsett om du vill skapa harmoni i ditt kök, välkomna dina gäster med en konstnärlig touch i entrén eller lysa upp en hall, är varje målning unik. Den inbjuder dig att njuta av livet och stimulerar din kulinariska kreativitet. Välj med omsorg så att varje tavla speglar din passion och berikar din bostad. Med dessa verk blir varje blick en visuell smakupplevelse som förvandlar din interiör till en uppslukande upplevelse av smak och stil.