Show Filters

Våra köksutskrifter är ett utmärkt sätt att skapa en gourmetatmosfär som är värdig de finaste restaurangerna. Med dessa köksmålningar tryckta på duk kommer din mun att vattnas varje gång du går in i ditt kök och en oemotståndlig lust att stå bakom spisen kommer att ta tag i dig.

Köksbord: den idealiska designdekorationen för epikuréer

Att dekorera ett kök med smak för att ligga i topp av trenden är något mycket enkelt! Man behöver inte multiplicera dekorationsföremålen, texturerna och färgerna. Du behöver bara satsa på det väsentliga.

Ett kök används för matlagning, så du måste tillhandahålla en bänkskiva och möbler som är praktiska att använda. Och när det gäller inredningen bör du till varje pris undvika att klumpa ihop möblerna och bänkskivan. Tryckta bilder eller någon annan typ av väggdekoration är därför den idealiska lösningen om du letar efter en modern, estetisk och praktisk dekoration för att dekorera hjärtat av ditt hem!

Om du till exempel inte kan få nog av ditt morgonkaffe och bara åsynen av en kaffeböna räcker för att framkalla den söta doften av en god espresso, välj då en tryckt tavla som föreställer en kopp kaffe eller kaffebönor!”

Om du å andra sidan befinner dig vid en punkt i ditt liv där hälsosam mat har blivit en viktig del av din kost, har du också ett stort urval. Vill du hellre äta frukost framför en bild med fem frukter och grönsaker om dagen eller föredrar du synen av en läcker, energigivande smoothie för att börja dagen på rätt sätt?

Och om du är en älskare av världsmat kan du vända dig till en tryckt tavla med stiliserade kryddor och kryddor som får dig att vilja hoppa in i köket varje kväll!

Som du kan se kommer du som älskar att laga mat säkert att bli förtrollad av vår samling tavlor som föreställer de vackraste ingredienserna som används i matlagningen: kryddor, bär, kryddor, frukter, grönsaker, drycker…

Det är upp till dig att bestämma vilken typ av kulinarisk representation du vill visa på dina köksväggar och det är klart!

Köksbord: ge lite smak till din inredning med bilder på canvas!

Mat och matlagning är bland de mest populära temana när det gäller tavlor för att dekorera ett kök. Det verkar logiskt, men föreställ dig att du lagar mat varje dag i ditt kök medan du tittar på ett canvastryck av en öken eller ett akvarium med fiskar!

Om du vill skapa lite harmoni och konsekvens i din köksinredning vet du vad du måste göra!

Men målningar som föreställer mat eller kryddor är inte enbart avsedda att dekorera ett kök. De hittar också sin plats i alla andra rum i huset.

Om du till exempel vill göra ett uttalande direkt vid ingången till ditt hem kan du enkelt hänga upp en köksmålning där och visa dina gäster din kärlek till mat och konst.

Om du letar efter idéer för att inreda en stor, ljuslös hall är det också en bra inredningsidé att arrangera en serie köksmålningar i liknande färger och bilder. Varje gång du går i din hall kommer det att kännas som om du befinner dig på ett konstmuseum eller framför en utställning av köksbilder, den ena mer sublim än den andra.

Om du fortfarande letar efter den perfekta väggdekorationen för att skapa en modern, varm och inbjudande atmosfär i köket (eller i resten av ditt hem) har du precis hittat den!

Men var försiktig, att välja den perfekta köksmålningen för att dekorera ditt hem bör inte göras lättvindigt om du verkligen vill att din målning ska matcha din smak och inredning perfekt!”

Köksduk: hur väljer du din moderna kulinariska duk för att dekorera ditt hem?

När du har bestämt i vilket rum i huset du vill hänga din köksmålning och vilken typ av bild du hoppas på, måste du fortfarande bestämma format, mått, färger och färgstil som du förväntar dig!

Vill du till exempel satsa på en enkel men effektiv väggdekoration och föredrar du tanken på en stor duk (eller en stor bild som består av flera mindre dukar) i stället för att överbelasta väggen i ditt rum? I så fall kan du välja vilken typ av XXL-duk eller triptykmålningar som helst och du är säker på att få det resultat du söker!

Om du å andra sidan vill dekorera hela väggarna i ditt kök med flera små tavlor och på så sätt variera njutningen och bilderna, gör i så fall ditt val av XS-krydnadsmålningar eller sprid ut flera triptykmålningar på dina väggar!

Det är också viktigt att vara uppmärksam på färgerna på din tavla så att de kombineras väl med färgerna i din rumsinredning.

Om ditt kök är gammaldags inrett med färgade och tryckta keramiska plattor eller om du har bestämt dig för att behålla de gamla vintage-möblerna från de tidigare ägarna, räcker det i det här fallet inte med för mycket! Genom att välja en svartvit eller relativt sober köksbild är du säker på att skapa en balanserad dekoration utan att överbelasta dina köksväggar!

Om dina köksväggar å andra sidan är vitmålade och dina köksmöbler är i neutrala toner som trä, vitt eller svart, har du i det fallet råd med alla excentriciteter. Du kan använda färgglada popbilder av kryddblandningar eller smakfulla, mogna frukter!

Köksbord: var ska du hänga din dekorativa duk?

Om du har valt att hänga upp dina tavlor i köket ska du föredra väggarna mittemot kokplattorna eller värdinnan. På så sätt förhindrar du att matspill eller köksångor fläckar eller svärtar din dekorativa tavla!

Om du har bestämt dig för att hänga din köksmålning i ditt vardagsrum eller sovrum, och du har valt ett stort format i det här fallet, häng din målning ovanför den största möbeln i rummet för att skapa ett fint spel av volym och form och för att balansera rummets inredning.

Till sist, om du har bestämt dig för att hänga upp din köksbild i en hall, en passage eller i entrén till ditt hem, välj det utrymme som har det bästa ljuset och som ögat omedelbart dras till. Detta kommer att skapa en vacker dekorativ effekt och dessa passageplatser kommer att bli de bäst inredda utrymmena i hela ditt hus!

Den bästa grädden på moset är att du inte behöver vara en stor kock i köket för att uppskatta skönheten i dessa canvasutskrifter. Både amatörer och erfarna kockar kommer att uppskatta skönheten i dessa köksmålningar.