Show Filters

Tavlan har alltid varit ett dekorativt föremål som tar plats på väggarna i våra hem. Nu moderniseras de i alla former och storlekar och blir ett måste i dagens eleganta hem. Världsbilder är särskilt populära idag. Många hem väljer dem för att ge sin inredning en unik touch. Det finns faktiskt inget bättre än att resa genom sina väggar.

I vilka rum kan man sätta upp en världsbild ?

Väggdekorationer som världsbilder kan användas i praktiskt taget alla typer av interiörer. Oavsett om det är hemma eller på kontoret, det finns ingen plats där den inte passar. Oavsett din stil: minimalistisk, modern, skandinavisk eller vintage, är den alltid välkommen. Beroende på hur du inreder kan du välja en färg för ditt canvastryck som perfekt matchar resten av din inredning. När det gäller den personlighet du vill ge din inredning kan du göra det genom att välja skräddarsydda bilder.

Tavlans placering är fortfarande en viktig faktor att ta på största allvar, särskilt om du verkligen vill få ut det mesta av din inredning. Det finns några regler att följa när det gäller att hänga en tavla för bästa resultat. För det första bör en tavla inte placeras för högt upp. Det kan förstöra den önskade dekorativa effekten. Helst ska den placeras i ögonhöjd, ca 165 cm från golvet.

En världstavla är alltid välkommen i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Men om du placerar den mellan två fönster kommer bilden verkligen till sin rätt. På så sätt får väggen en viss balans. Annars är den vanliga positionen ovanför sängen eller soffan alltid smart.

Kan jag sätta upp en världstavla i ett barns sovrum ?

I kategorin för världsmålningar hittar du en hel rad digitalt tryckta kort på syntetisk canvas i en mängd olika stilar. Det betyder att du garanterat hittar den bild som passar just dig. Reseentusiaster kommer att älska att bygga upp en samling av målningar, medan den genomsnittliga personen letar efter vackra dukar för att pryda sina väggar. För barnens sovrum är världskarta bilder original och original.

Med ett så stort urval är det inga problem att hitta rätt världskarta för ditt barns ålder och intressen. Med ett så stort urval kan du låta dig charmas av de dekorativa designtavlorna som är oumbärliga för att dekorera barnrum.

Vilken bra idé att ta med dina småbarn på en upptäcktsfärd i världen, med världsbilder som innehåller illustrationer av djur! Små barn älskar alla slags djur, och en bild kommer garanterat att glädja dem. En enkel liten bild är allt du behöver för att skapa en rolig och originell värld i ditt barns sovrum. För att uttrycka det enkelt, att använda en världsbild för att dekorera ditt barns sovrum är aldrig en dålig idé.

Gillar du bilder som skildrar världens seder och landskap? Missa då inte vårt magnifika urval av japanska målningar, som fångar essensen och skönheten i japansk kultur och landskap.

Hur väljer du en världsbild för att dekorera ditt hem ?

Det finns tusen och ett sätt att klä dina väggar och bryta upp deras obefläckade vithet, men dekorativa bilder är alltid ett toppval för en diskret men framgångsrik effekt. Du kan till exempel välja en vintage-bild med en världskarta, som börjar ta plats i inredningen.

För att göra rätt val är det första kriteriet storleken på bilden. Om vi antar att världskartan finns i flera storlekar har du ett stort urval. Du kan välja ett litet, stort eller medelstort format, beroende på vad du vill ha. Ditt val kommer att bero på rummets storlek.

I ett stort hus med breda väggar kan stora bilder till exempel fylla utrymmet ovanför soffan. För ett ganska litet hus är det bäst att nöja sig med en medelstor bild. Vi tänker inte så ofta på det, men mängden möbler i rummet påverkar också valet av bildstorlek. Detta kan leda till visuell överbelastning.
Nästa sak att tänka på är bildens material.

Du kan göra en bra jämförelse mellan trä, metall, PVC och andra typer av material. När det gäller formen, förbise inte den. Rektanglar är den vanligaste formen, men du kan också välja ovala eller runda former. Du kan även satsa på triptyk, som också är mycket modernt just nu. Slutligen finns det kortets design. Det är upp till dig att välja mellan den nuvarande världskartan eller den medeltida representationen.

Vad representerar en världskarta ?

När du letar efter nya dekorativa föremål att lägga till i ditt hem kan världskartor vara intressanta. De är originella och autentiska och kommer att framhäva utseendet på din mysiga kokong.

De dagar då denna typ av föremål var förbehållna resebyråer och skolor är sedan länge förbi. Numera finns de även i hemmen. Världsbilden har förnyats och förbättrats för att smälta in i inredningen i våra hem. Den finns överallt i vardagsrummet, sovrummet och till och med i matsalen och köket. Som ett dekorativt föremål i sig självt gör den inte avkall på något rum.

Ur estetisk synvinkel ger en världsbild den där eftertraktade känslan av originalitet, samtidigt som den för in en viss fantasi i rummet. Den får dig att drömma och till och med leva dig in i en resa runt jorden utan att sätta din fot utanför. När det gäller blandningen av vintage och modernt som den tillför rummet är det lite som pricken över i:et. Till detta kommer den roliga och pedagogiska aspekten, som kombinerar praktik och estetik.

Om du fascineras av målningar som skildrar världens seder och landskap kanske du också är intresserad av vår samling av sportmålningar. Upptäck hur olika kulturer firar och utövar sina favoritsporter genom dessa unika konstverk.