Show Filters

För dig som alltid har drömt om att ha en häst i trädgården en dag kan en hästmålning på duk vara ett bra alternativ (åtminstone vid enstaka tillfällen)!

Om du är ett fan av hästar, ridsport, natur och djur i allmänhet och letar efter den perfekta väggdekorationen för ditt hem, upptäck vår samling av hästmålningar och låt en vind av frihet komma in i ditt hem!

Hästmålning: ett canvasuttryck för hästfantaster

Vildhästar har befolkat vår planet i hundratals år. Men när den en gång fanns i många olika former och arter är den tama hästen (som människan valt ut för sina egenskaper) för närvarande den dominerande arten!

Hästen är idag ett av de mest uppskattade djuren hos fransmännen. Faktum är att alla barn vill rida hästar och ridning någon gång. Och även i vuxen ålder har de flesta människor fortfarande fantasin om att rida på en bergsstig, på landsbygden eller på en strand under en solnedgång.

Om du inte har en åker hemma som är lämplig för en häst eller hästar, men du drömmer om att få in detta djur i ditt liv, varför inte vända dig till inredning för hästar och unna dig en hästmålning?

En hästmålning är verkligen en bra idé om du vill dekorera ditt hem med ditt favoritdjur.

Hästen är dessutom nära besläktad med jorden och förmedlar automatiskt en känsla av glöd och frihet. Om dessa egenskaper känns igen hos dig kan det bara vara en bra idé att hänga upp en bild i ditt hem!

Med en konsttavla med canvasutskrift behöver du inte mata eller borsta din häst. Välj bara den konstduk som du gillar bäst, välj noggrant den plats i ditt hus där du ska hänga din tavla och njut av din häst utan någon annan typ av besvär!

Hästmålning: vilken typ av hästduk ska du välja?

För att välja din hästmålning med slutna ögon är det lämpligt att definiera vad du förväntar dig av din målning och vilken typ av häst som representeras. Varje hästbild är nämligen unik, både när det gäller den bild som representeras och den estetiska synvinkeln på den tryckta bilden (format, storlek, färger, stil osv.). För att välja den perfekta hästbilden som passar perfekt till din inredning måste du ställa dig själv de rätta frågorna.

Vill du ha en stor hästbild för att dekorera en stor tom vägg eller vill du ha flera små hästbilder för att dekorera olika delar av ditt hem?

Förhåller du dig till hästmålningar som avbildar ett foto i canvasutskrift eller är du mer ett fan av oljemålning och bildkonst?

Söker du en konstduk som föreställer en häst ensam i svartvitt eller vill du sätta lite färg på dina väggar med en färgglad målning som föreställer en hästfamilj?

Är du mer ett fan av enkla målningar i form av en enda duk eller gillar du XXL-målningar som består av flera hästmålningar (triptykduk eller 5-panelformat)?

Söker du en hästmålning med eller utan träram?

Gillar du realistiska hästmålningar eller letar du efter en mer kreativ och målande canvaskonst?

Som du ser finns det många frågor att ställa sig innan du väljer din hästmålning.

Men det finns också andra tekniker för att välja den perfekta hästmålningen. Du kan till exempel välja din målning med hjärtat och följa din intuition. På så sätt kommer du definitivt att välja den rätta hästmålningen för dig och ditt hem!

Hästduk: var ska du hänga ditt hästdukstryck?

Om du vill dekorera väggen ovanför din stora soffa eller ditt stora matbord, till exempel, är en hästmålning en bra idé. När du tittar på din hästbild kommer du nämligen att känna ett behov av frisk luft och frihet, och denna livlighet kan mycket väl överföras till dina gäster under dina diskussioner. Genom att alltid hålla ett öga på din hästbild kommer de egenskaper som tillskrivs denna fantastiska häst att gradvis komma in i ditt liv!

Om du vill börja dagen på rätt fot med själ och drivkraft kan du också bestämma dig för att hänga upp en hästbild i ditt kök. På så sätt kommer du när du äter frukost automatiskt att smittas av energin från din hästmålning och du kommer att vara redo att gå in på arenan i ditt dagliga liv.

Om du vill muntra upp dig själv under dina distansarbetsdagar, i så fall, känn dig fri och häng din hästtavla på ditt kontor precis ovanför din arbetsplats. Närhelst du behöver få lite frisk luft och ladda upp dina batterier är det bara att ta en titt på din hästtavla som ger dig styrka!

Och om du inte vet hur du ska dekorera din entré eller hall, varför inte hänga upp en eller flera hästmålningar där? De kommer garanterat att göra ett stort intryck!

Hästmålning: varför välja en hästkonstduk till ditt barns rum?

Fördelen med en hästmålning är att det är möjligt att hänga den här typen av canvas i vilket rum som helst i ditt hem! Hästen är ett landdjur, vilket hänvisar till jorden och den jordiska världen. En målning av en häst kan därför potentiellt se bra ut i ett vardagsrum, kök, badrum och till och med i ett sovrum!

Och om du har ett barn är chansen stor att de är hästfans och redan har bett dig anmäla dem till ponny- eller ridlektioner! Om hästar är hans passion, varför inte göra honom lycklig genom att erbjuda honom en dekoration till sitt rum med en avbild av hans favoritdjur?

Att hänga upp hästbilder i hans rum är också en underbar idé om du vill att ditt barn ska få kontakt med naturen dagligen och utveckla en särskild känsla av empati för djur! Som vuxen kommer han eller hon faktiskt att vara mer respektfull mot omvärlden om han eller hon har varit van vid en mer eller mindre nära kontakt med naturen sedan barnsben!

Och vem vet, genom att titta på sin hästmålning kanske ditt barn en dag improviserar sig själv till en mästare i ridning eller voltige? Att ha en hästmålning som avbild av hans totemdjur kan också rädda dig från att behöva svara på den svåra frågan “Kan vi adoptera en häst?”

Och om hästen trots allt inte är ditt totemdjur, ta en titt på vår samling av målningar med ett lejon, ett majestätiskt djur som alltid skapar en mycket tilltalande effekt i en målning.