-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild Hästar som galopperar tillsammans

Färgerna lockar till mjukhet, enheten är originell och resultatet är tillfredsställande ur alla synvinklar. Målningen består av tre hästar som galopperar samtidigt som de väcker damm. Färgerna är varma och känsliga och resultatet är mycket realistiskt. Den här målningen med hästar som galopperar tillsammans öppnar dörrarna till hästkapplöpningens magiska värld och gör det möjligt för dig att på ett unikt sätt personifiera din inredning.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Unionen

På denna bild ser vi tre vackra hästar som galopperar tillsammans. De representerar förening, fred och stabilitet. Med den här målningen “Hästar som galopperar tillsammans” kan du personifiera din inredning och ge den en touch av originalitet och mjukhet.
Galopperande bild i Taboid set
Arabisk häst som springer

Överkänslig och ansluten till jorden

Även om hästen är domesticerad har den behållit egenskaperna hos ett vilt djur som berör hjärtat hos dem som närmar sig den. Genom sin natur är den i samklang med sin omgivning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Brun