Show Filters

Japanska målningar visar fascinerande landskap och seder. För att upptäcka andra regioner i världen, ta en titt på vår samling av världskartmålningar som tar dig med på en resa över kontinenterna.

En japansk målning för en modern, zen-liknande inredning

Japan är en värld som är rik på symboler och bilder. Strategiskt placerade inbjuder dessa japanskinspirerade konstmålningar omedelbart till kontemplation och resor.

Om du drömmer om att få in lite mer zen i ditt hem, så är det definitivt rätt väg att gå att hänga japanska målningar i ditt hem!

Om du älskar yoga och gillar meditation och avslappning är det en bra idé att dekorera ditt träningsrum med en japansk tavla för att sublimera rummets inredning.

Du kan till exempel skapa ett symmetriskt, lugnande rum genom att placera 2 växter (bonsai eller japanska växter) på vardera sidan av din yogamatta och förstora den med en XXL-bild som föreställer ett japanskt landskap, en japansk målning med ett körsbärsblomsträd eller en konstduk som symboliserar lojalitet, heder och rättvisa, som Samurai Bushido board, en av våra bästsäljare.

Men du behöver inte vara en blivande yogi för att hänga upp en japansk tavla i ditt hem. Den här typen av konsttavla hittar också lätt sin väg in i inredningen i vilken inredning som helst, från den mest sofistikerade till den mest popiga.

En av de stora fördelarna med japanska målningar är förresten att de kan skapa en zenliknande värld, precis som de kan referera till manga och tecknade serier som tillhör popkulturen!

Japansk målning: vilken konstmålning ska du välja för att locka till dig lycka i ditt hem?

Den japanska världen är rik på symboler. För att locka lycka till ditt hem kan du hänga upp en japansk målning som föreställer olika symboler för lycka och tur på strategiska platser i ditt hem.

En av de mest kända och populära japanska målningarna är säkerligen målningen Stora vågen i Kanagawa, en målning som är direkt inspirerad av Hokusai-trycket. Målningen, som föreställer en stor våg i form av en flodvåg, symboliserar elementens styrka och kraft och skulle lätt kunna representera lyckans kraft när den sveper genom livet.

En del japanska målningar som föreställer lugnande landskap, blommande träd, stjärnor eller tranor är också sublima symboler för lycka, tur, lycka och inre frid.

Du väljer själv den japanska målning och symbol som talar till dig mest!