-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Japanska körsbärsblommor målning

Detta är den japanska körsbärsblomsmålningen! Det här unika verket består av fem delar som var och en visar ett vackert körsbärsträd i full blom. Målningen är gjord i traditionell japansk stil.

Den japanska körsbärsblomman är en symbol för skönhet och natur, och den här målningen fångar den essensen perfekt. Den skulle vara ett fantastiskt tillägg till vilket hem eller kontor som helst, och skulle vara en värdefull gåva vid vilket tillfälle som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En avkopplande bild

Den här fantastiska japanska körsbärsblomsmålningen kommer garanterat att ge ett elegant intryck i alla rum. Den femdelade målningen har vackra rosa blommor mot en bakgrund av delikata blad, vilket skapar en verkligt fantastisk scen. Den här målningen är det perfekta tillägget till varje hem eller kontor och kommer garanterat att imponera på gästerna och lämna ett bestående intryck.

Cirkulera Chi

Välj en av våra zenmålningar som ger dig lugn och ro under hela dagen. Feng Shui är en zenmetod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar