Show Filters

Den kvinnliga målningen är en livfull duk med klara, skarpa färger och en estetik som inte kan jämföras med något annat måleriämne. En konstmålning som föreställer en kvinna, upphängd på rätt plats i ett hus gör att man automatiskt känner sig bra och bekväm i sitt bostadsområde.

Om du fortfarande var osäker på vilken typ av konstmålning du ska välja för att förbättra inredningen i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, så ta en titt på vår samling av kvinnomålningar. Du kommer garanterat att hitta den perfekta konstduken för att putsa upp din inredningsvägg!

Kvinnobild: en konstduk som hyllar alla kvinnors skönhet och styrka

I motsats till vad som ofta sägs är kvinnor långt ifrån det svagare könet. Beroende på tid, kultur och civilisation har kvinnor alltid behandlats med mer eller mindre hänsyn. Men innerst inne är kvinnor kraftfulla varelser, med obeskrivlig och nästan oändlig potential.

Kvinnor är kapabla att ge liv. Kvinnor är kapabla att hålla sina familjer flytande. Kvinnor kan överleva alla livssituationer. Och i en del av de berättelser som gått i arv från generation till generation vet vi nu att de berömda häxorna som brukade skrämma oss så mycket som barn i själva verket var kvinnliga helare som visste hur man hanterar växter för att skapa alla möjliga botemedel.

Sedan i dag visar kvinnor dagligen prov på sin styrka och sitt mod. Kvinnan är framför allt en kvinna. Men hon kan också vara en äventyrare, mamma, skapare, krigare, uppfinnare eller upptäcktsresande. Kvinnan är fri och det är denna frihet som vi ofta känner när vi tittar på en konstmålning eller en duk tryckt med en kvinnobild.

Om du också är en stor älskare av kvinnor, deras styrka och skönhet har vår samling av kvinnomålningar kanske redan fångat din uppmärksamhet. Kvinnobilden är nämligen en av de mest uppskattade av både män, kvinnor och barn. Män beundrar sina kvinnomålningar för mjukheten och poesin i bilden som är tryckt på konstduken. Barn känner sig mer självsäkra när deras ögon vilar på ansiktet av en lugnande och varm kvinna. Och kvinnor identifierar sig och känner sig ännu mer kraftfulla och starka varje gång de går förbi sin kvinnliga målning!

Kvinnoporträtt: vilket rum ska man dekorera med en kvinnokonstduk?

Kvinnolott är ett populärt medium för väggdekoration på grund av dess förmåga att hylla kvinnlig skönhet och förvandla rummet.

Denna typ av konsttavla finner dessutom lätt sin plats i varje rum i ett hus. Placerad på vissa strategiska platser kan din kvinnliga bild till och med göra det möjligt för dig att skapa mycket speciella ögonblick eller atmosfärer.

Placerad i husets entré, tillkännager en kvinnobild omedelbart färgen och skapar en familjär och lugnande atmosfär.

Om du bestämmer dig för att hänga din kvinnokonstduk i ditt vardagsrum kommer den att göra det möjligt för dig att starta livliga debatter kring kvinnors status och kamp. Beroende på vilken typ av kvinnobild som representeras kan din målning också helt enkelt ha en estetisk och dekorativ kallelse.

Om du bestämmer dig för att placera din kvinnomålning i ditt rum kan du förvänta dig flera olika resultat beroende på själva målningens estetik (såsom mjukhet och frid, eller tvärtom styrka och glöd). Så, låt oss höra det!

Och om du vill ge en fin gåva tänkt särskilt för att dekorera ditt barns rum, ge honom en kvinnomålning! Det kan vara en målning tryckt på canvas som föreställer porträttet av en färgstark, välvillig kvinna, eller en mer mystisk bild av en kvinna som en fe eller en kvinna med en varg!

Kvinnotyg: hur du väljer typ av målning till ditt kvinnotyg

Om du någon gång har tagit en titt på vår samling av kvinnokonst och målningar med canvasutskrifter har du redan insett att det finns ett brett utbud av målningsdesigns att välja mellan. För att välja den perfekta kvinnobild för din inredning bör du inte lägga några kriterier åt sidan.

Ställ dig själv de rätta frågorna! Vill du ha en XXL-målning eller en liten kvinnomålning i form av ett porträtt? Vill du ha en enda duk eller föredrar du flera dukar i form av en triptyk? Med eller utan träram?

Söker du en kvinnlig målning i form av en konstmålning eller en popkonstteckning? Vill du hellre ha en färgstark konstmålning på tryckt canvas eller en svartvit canvasmålning?

Gillar du hellre realistiska bilder av kvinnor (t.ex. ett foto av en fashionabel kvinna tryckt på duk) eller är du hellre ute efter en mer utopisk och originell bild (målning med en teckning av en älva, målning som representerar en mystisk bild av en kvinna med en varg, målning med en teckning av en kvinnas siluett etc.)

Du är bortskämd med valmöjligheter och ibland kan det vara riktigt knepigt att göra rätt val!

När du har definierat mer exakt vilken typ av dukmålning eller kvinnobild du letar efter måste du också tänka på kombinationen mellan din framtida bild och din nuvarande inredning! Det vore synd att noggrant välja den perfekta tavlan för att senare upptäcka att färgerna och mönstren på din kvinnomålning helt och hållet krockar med din inredning!

Kvinnobilder: hur arrangerar du din konstduk för en lyckad inredning?

En enkel målning, oavsett om det är ett konsttryck på duk, ett modefoto av en stiliserad kvinna, en komisk eller finurlig teckning eller något annat, är mycket lätt att använda för att dekorera en inredning.

Om du vill uppnå en ganska informell dekoration, som om du precis har öppnat ett konstgalleri och ännu inte hängt upp bilderna på väggarna, kan du helt enkelt lägga dina bilder på golvet mot väggen. Den dekorativa effekten blir enkel men effektiv!

Du kan också välja årets stora inredningstrend, som går ut på att hänga en serie små, lika estetiska bilder på de olika dörrarna i ditt hem. På så sätt får varje dörr sin egen målning och du skapar en speciell atmosfär i dina korridorer!

Om du å andra sidan vill välja en XXL-målning eller en målning som består av 2,3 eller 5 dukar, lokalisera i så fall den största möbeln i ditt rum och häng din kvinnliga målning ovanför den. Detta kommer att skapa en harmoni av volym i rummet och kommer också att framhäva din målning utan någon ansträngning.