-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bord Staty av renässansen

Denna magnifika målning representerar en staty från den konstnärliga och intellektuella perioden: renässansen. Det är en kvinnas ansikte med känsliga drag och ett blygt leende. Med sitt lockiga hår och sin blomsterkrona på huvudet kommer denna magnifika marmorkvinna att vara perfekt för att skapa en unik inredning. Faktum är att den här renässansstatymålningen kan bli en del av din unika och tidlösa samling för alla konstälskare.

🇫🇷 Made In France : Målningen är gjord i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Konstälskare

Statyer är unika föremål som talar till alla konstälskare. Den här renässansstatyn kommer att ge ditt hem en unik och exceptionell touch.
Staty av en renässanskvinna Tabloide

Kvinnor

Kvinnor är sensuella, intelligenta och vackra. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den som du gillar för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Svart och Vitt