Show Filters

För att lyckas inredningen i ditt hem är det viktigt att du noga väljer varje tillbehör. Bland tillbehören är tavlor viktiga för att sublimera ditt inre utrymme. Men du väljer inte en tavla av en slump: modern eller vintage, storlek eller färg, varje detalj måste beaktas för en lyckad inredning.

Hur man väljer en vintage målning för din inredning

Valet av vintagemålningar måste vara i harmoni med stilen på din inredning. Men framför allt ska den framkalla positiva känslor och reaktioner hos dig. Dessutom är det viktigt att definiera dess placering och storlek för att inte skapa obalans i rummet. Du bör också välja färgen på vintage table väl så att den passar in i din inredningsstil.

Att välja en liten tavla på ett stort, tomt väggparti gör ingenting för att bidra till din heminredning. Det bidrar bara till den oproportionerliga effekten av ditt rum. På samma sätt betyder en stor tavla på en liten vägg ingenting när det gäller deco-stilen. Så för att få din tavla att passa perfekt in i ditt inredningsutrymme ska du välja en stor vintagemålning på rymliga väggar och placera den i ögonhöjd. Du kan också placera en samling sköna vintagemålningar arrangerade i vertikala, horisontella eller asymmetriska linjer på rymliga väggar.

Färgerna på dina vintagemålningar bör vara i linje med de färger som lyfts fram i din inredning. Faktum är att din tavla bör matcha dina möbler, dina andra accessoarer samt färgerna på dina väggar. Om du har en nykter och ren inredningsstil kan du välja vintagemålningar med ljusa färger. Du kan till exempel sätta en röd och vit tavla, som klassisk italiensk bilmålning på en grå vägg för att matcha färgerna. Om du å andra sidan inte vill lägga till mer färg till ditt redan färgglada rum kan du välja monokromatiska vintagemålningar som en vit, svart eller grå duk, som Studio Microphone Painting.

Vad representerar en vintage-målning?

Autentiska och originella vintagemålningar är ett utmärkt sätt att förhöja dina väggar. De är en riktigt charmig tillgång för din inredning. Tack vare sin rikedom av inspiration, färgglada och lekfulla ribbor kan de ge ett varmt och välkomnande utseende till ditt inredningsutrymme. De är också ett sätt att ge liv och dynamik till tråkiga och tråkiga väggar.

Dessutom kan vintage kakel förvandla en enkel inredning till en stilfull plats. De kommer att ge en ultratrendig touch till din deco. Tack vare äktheten och charmen hos vintageplattor kommer din inredning att bli mer visuellt tilltalande.

Att välja en vintage canvas till färgglada målningar för din inredning kan också ge god stämning i ditt hem. De framkallar positiva vibbar och känslor av styrka. Att dekorera ditt hem med vintage canvas är dessutom det bästa sättet att skapa en fridfull och trevlig boendemiljö.
De vintage tavlor kan också förhöja dina möbler. De kommer att vara perfekta för att pryda opersonliga möbler.

I vilka rum kan du placera en vintagemålning

?
Att anpassa din vägginredning till varje rum i ditt hem är nödvändigt för att lyckas dekorera ditt hem. Tänk på att vissa vintagemålningar passar bättre i ett rum än i ett annat.

Vardagsrummet är ett av de största rummen i huset. Det är ett vardagsrum för hela familjen och ett rum för att underhålla gäster. Att visa upp ett originalkonstverk i vardagsrummet är ett uttalande om din smak och personlighet. Därför bör den vintagemålning som ska ställas ut vara av dekorativ, imponerande och attraktiv ram för att erbjuda en cocooning och varm atmosfär till din inredning. Dessutom kan små och medelstora målningar också hängas tillsammans på en stor vägg i ditt vardagsrum för att helt enkelt försköna ditt hem. De hänger bäst på väggen ovanför soffan eller sideboarden.

Å andra sidan är sovrummen intima och privilegierade rum som förtjänar att vara väl inredda för att göra dem till ett mysigt näste. vintagemålningarna för sovrummen ska ge en avslappnande, lugnande och behaglig atmosfär. Så du kan välja tavlor med ett tema som passar dig: zen, tropiskt, naturligt, romantiskt, abstrakt…

vintagemålningar kan också placeras i köket. Lämpliga målningar är de med frukt och grönsaker eller korkar.

Kan man sätta en vintagemålning i ett barnrum?

vintageinredningen invaderar våra inredningar och barnrummet är inget undantag. Faktum är att när du utformar ditt barns rum måste du tänka på lämplig dekoration för deras ålder. Att dekorera ditt barns rum med vintagemålningar syftar till att väcka deras nyfikenhet och ge en lugnande miljö. Det gör det också möjligt för dem att utveckla sina fantasier och sin lekfulla värld. Dessutom kan vintagemålningar skapa en fantastisk och glad atmosfär i barnrummet.

På grund av detta är det viktigt att välja vintagemålningar att sätta in i ett barnrum. Målningarna ska vara färgglada, roliga och stimulera fantasin. Faktum är att flera teman kan klä ett barnrum bland annat teman med djur, blommiga teman, leksaksteman, kosmiska städer eller sagofigurer.