-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Vintage Eiffeltornet målning

Den här vintagemålningen av Eiffeltornet är ett tryck av Eiffeltornet med en vintage look. Ge en retro och konstnärlig touch till din inredning med den här fina målningen som kommer att göra hela skillnaden i ditt hem.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Järnladyn

Eiffeltornet är en fantastisk konstruktion som avundas av hela världen. Häng upp den här vintagemålningen av Eiffeltornet i ditt hem och ge din inredning en touch av klass.

En historisk stad

Sedan kungarnas tid har Paris varit ett framstående centrum för verksamhet i Frankrike och i världen. Detta har resulterat i många byggnader som vittnar om stadens utveckling. Så denna vintagemålning av Eiffeltornet är idealisk för att dekorera ditt hem med en touch av det förflutna.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Format

Vertikal

Färg

Brun

Partier

Tavlor 1 delar