Show Filters

Informera dig om våra hajmålningar

Om du vill hylla naturen, havsbottnen och de stora oceanernas ikoniska djur har vi väggdekorationen för dig. Dessa målningar av vithajen, det största av alla rovdjur, kommer att göra det möjligt för dig att dagligen fördjupa dig i en mystisk och äventyrlig marin värld utan att du behöver röra dig från ditt vardagsrum. Och tvärtemot vad många tror älskar även barn den här typen av tryckt konst. Mer än rädsla inspirerar vithajen framför allt respekt och storhet.

Om du vill skapa ett inredningsuttryck hemma som har tänder och utmanar gränserna för design och inredning, kolla in vårt urval av tryckt hajkonst på duk utan vidare!

Vithajtavla: för att ge kraft åt din inredning

Legender och berättelser om djuphavets mytiska djur bjuder ofta in till att fly in i magiska, fascinerande och mystiska världar. Djuphavet är ett till stor del outforskat landskap som man vet lite om

När vi talar om djuphavet syftar vi på den naturliga livsmiljön för många arter av fiskar, hajar och alla sorters blötdjur som aldrig tidigare har upptäckts av människor. Haven och oceanerna är de mest fruktbara och rikaste livsmiljöerna för livet. Visste ni till exempel att det finns över 530 arter av hajar? Vissa arter, som vithajen och tigerhajen, är bland de farligaste. Så var försiktig om du stöter på en sådan! Å andra sidan finns det också många andra hajar som är helt ofarliga, till exempel valhajen eller rävhajen.

Om hajar alltid har varit din dröm och du letar efter den perfekta väggdekorationen för att bjuda in havets tänder till ditt hem, kolla in vår samling av målningar och canvaskonst med tryck av den vackraste hajen som haven någonsin har känt!

Målning med haj: en konstduk för fans av Jaws

Vet du att hajar aldrig blundar eftersom de inte har några ögonlock? Och visste du att vissa hajarter är vegetarianer och bara äter alger?

Hajar kan vara överraskande djur och har många betydelser eller historier bakom sig beroende på land, kultur och civilisation. Men det som i allmänhet sticker ut mest är den energi och kraft som hajen inspirerar. Faktum är att denna stora fisk som skrämmer oss så mycket ofta förknippas med symboliken för beslutsamhet, snabbhet och styrka.

Om dessa värden är viktiga för dig, varför inte dekorera väggarna i ditt hem med ett canvastryck som illustrerar dem.

Denna typ av konstmålning som föreställer en vacker vithaj i sin naturliga miljö lyfter fram den starka personligheten hos detta djur. Vithajens slanka utseende och eleganta hållning gör den till ett utmärkt motiv för en konstduk och en höjdpunkt i din inredning. Tack vare sin strömlinjeformade silhuett rör sig vithajen med otrolig lätthet och är en dröm för alla hajentusiaster. Om du också är fascinerad av hajar kan du ta till dig denna “vithajmålning” för att ge karaktär och stil åt ditt rum.

Du kommer dessutom, tack vare färgerna på denna vithajtavla, att ge en touch av ljushet till ditt rum utan att göra någon ansträngning.

Kan du inte bestämma dig? För att hitta den målning som passar dig bäst, tveka inte att besöka vår kompletta samling av djurmålningar som finns här för att hitta ditt favoritdjurs totem.

Hajmålning: var ska du hänga din hajkonstduk för 100 % maritim inredning?

Då hajmålningar föreställer en stor fisk i sin marina värld, skulle det vara normalt att tänka att vattenrum som badrum eller toalett skulle vara de föredragna platserna att hänga en hajmålning. Och det är verkligen en bra idé!

Men din hajtavla kommer också lätt att hitta en utmärkt plats i ett annat rum i ditt hem, till exempel i vardagsrummet, hallen eller på kontoret. Föreställ dig att du sitter vid ditt skrivbord och tittar upp på en tavla som föreställer ett av de mest grymma djur som haven någonsin har känt! Om du hänger upp en hajmålning på ditt kontor kommer du omedelbart att ge din inredning djup och kraft och ge dig den boost och det mod du har saknat under arbetstiden!

Det är också fullt möjligt att dekorera en hall, entré eller något annat genomgångsrum med en hajmålning tryckt på duk. På så sätt kan du förvandla detta tomma och ofta mycket lite inredda utrymme till en plats med exceptionell dekoration!

Som en allmän regel rekommenderar vi inte att du hänger upp en hajmålning i sovrummet för ett barn under 10 år. Men om barnet är ett fan av havets botten, är en ung surfare i hjärtat eller om hans totemdjur är vithajen, är det bästa sättet att glädja honom att erbjuda honom en hajmålning för att dekorera hans rum.

Hur väljer du den perfekta hajmålningen för din heminredning?

Det finns många faktorer att ta hänsyn till innan du väljer din dekorativa hajtavla!

Om du redan vet i vilket rum i ditt hus du vill hänga din hajkonstduk, är det i så fall dags att definiera vilken typ av målning som ska hängas där.

Söker du en stor XXL-målning att hänga över ditt skrivbord eller din säng? Eller letar du efter en liten tavla att hänga i din hall, toalett eller entré? Om du vill hänga upp en XXL-hajmålning, vill du hellre välja en enda dukmålning eller en triptyk eller 5 dukkonstmålningar?

Söker du en konstduk med en målning av en vithaj eller är du mer ett fan av realistiska foton av hajar i deras naturliga miljö?

Förhåller du dig till en färgglad hajmålning eller ett modernt svartvitt tryck? Vill du att din konstduk ska monteras på en träram eller föredrar du att hänga upp din duk som den är, eller till och med lägga den på golvet mot väggen som på moderna konstutställningar?

Som du ser, för att välja den perfekta hajduken för ditt hem måste du ställa dig själv de rätta frågorna och inte överlåta denna uppgift till någon annan än dig själv!

Glöm inte att låta din intuition vägleda dig och gå med ditt hjärta! När allt kommer omkring måste din hajmålning först och främst fånga ditt öga!