-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Hajmålning under solen

Den här hajmålningen ger ditt hem ett mervärde och förnyar din inredning.Den är ett konstverk som du behöver för att lämna ditt hem förnyat och välkomnande.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100xm

En duk som ökar värdet på ditt hem

Ditt hem kommer aldrig att vara detsamma igen med den här hajmålningen, den kommer att öka värdet på ditt hem och ge din inredning en unik dekoration som du aldrig har sett förut.

Hajen

Hajar är broskfiskar, fiskliknande havsdjur. De är djur som lever i havet och är mestadels köttätare. Gillar du hajar? Upptäck vår hajmålning, gjord med alla älskare av havet och detta marina rovdjur i åtanke, så att du kan dekorera ditt hem med något som är värdefullt för dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

S, M, L, XL