Show Filters

Lily blomma målning, vallmo blomma målning, lotus blomma målning, triptych canvas och dess buketter av röda blommor, målning fält av blommor, pop blomma målning eller abstrakt blomma målning, konstnärlig blomma målning, blomma canvas i 5 målningar .. Blommor och deras majestätiska färger är alltid ett säkert kort när du vill skapa en naturlig och lugnande inredning.

Oavsett om du väljer en blomsterduk i stort format, en horisontell blomstermålning eller en vertikal blomstermålning med träram, en triptyk konstmålning med flera blommor eller en geometrisk blomsterduk med 5 paneler, är du säker på att ge ditt hem en lite lantlig känsla.

Varför välja en blomstermålning till inredningen i vardagsrummet eller i köket?

Om du bor i staden, i ett utrymme där naturen saknas, eller om du har ett vardagsrum eller kök där ljuset har svårt att komma in och inte tillåter dig att odla växter, är dekorera din inredning med en blomstertavla en bra idé.

Om du inte har växter och riktiga blommor att vattna i ditt vardagsrum eller kök kan du faktiskt njuta av de magiska formerna och de praktfulla färgerna hos falska blommor (samtidigt som du kan vara säker och övertygad om att de aldrig kommer att vissna)!

Recensionerna är enhälliga! Oavsett om du föredrar målningar som föreställer fält av naturliga blommor med en olja på duk-effekt, en fotoposter med blommor eller en blomstermålning med en mer originell och abstrakt bild, kommer du bara att bli lyckligare varje dag om du sätter blommor i ditt hem!

Varför välja en blomsterbild till din badrumsinredning?

Att välja en blomstertavla (eller flera blomstertavlor) för att dekorera ditt badrum är en bra idé när du vill skapa en naturlig och välgörande väggdekoration.

Blommor inbjuder till lugn och kontemplation och din blomstertavla kommer omedelbart att sätta dig på gott humör så fort det första ljuset på morgonen kommer.

Välj om möjligt en duk eller konsttavla som består av färgglada blommor för att förstärka känslan av lycka och gott humör. Det är bevisat, naturliga färger och landskap förbättrar humöret samtidigt som de skapar en känsla av godhet och ger en vacker energi till rummet.

Varför välja en blomstermålning för att dekorera en hall?

Hallar är vanligtvis de mest komplicerade rummen att dekorera, och ännu mer om hallen inte har några fönster utåt för att släppa in lite ljus. Därför är det ofta svårt att dekorera en hall med riktiga blommor (inte plastblommor som slutar med att samla damm), eftersom dessa vanligtvis inte överlever länge.

Om du vill skapa en blommig väggdekoration i din hall och sätta lite liv och färg i detta utrymme som ofta inte har så mycket dekorativt intresse, har du din lösning! Ordna en följd av blomstermålningar i olika storlekar och former i en rad för att punktera din gång! På så sätt kan du skapa fiktiva fönster till ett blommigt utomhuslandskap och föra in lite natur i din vardag.

Blombilder för dekoration av dörrar och entréväggar!

Om du vill kan du också hänga en inramad eller oramad blomstertavla på varje dörr i din hall som ersättning för den traditionella bokstavsskylten. En blomstertavla bestående av lotusblommor, designerorkidéer eller vallmoblommor visar föräldrarnas rum. En tavla med en bukett fina rosa blommor visar det yngsta barnets rum. En solitär blomstermålning visar på tonåringens ungkarlsrum. Och en konstnärlig blomstermålning med färgeffekt signalerar din badrumsdörr.

Konstmålning efter konstmålning förvandlar du väggdekorationen i din hall och entré till ett magnifikt landskap fyllt av blommor och för att gå ännu längre, ta en titt på vår samling av kompletta landskapsmålningar.