-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Triptyk guld blomma på svart bakgrund

Den gyllene blomman på svart bakgrund är ett vackert konstverk som ger ett sofistikerat och elegant intryck i alla rum. Den djupa, mystiska svarta bakgrunden skapar en slående kontrast till de livfulla gyllene blommorna som pryder varje panel. Blommorna är målade med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket ger dem ett nästan verkligt utseende. Kronbladen är texturerade och ljuset verkar reflekteras av bladen och stjälkarna, vilket skapar en effekt av djup och rörelse. Valet av guld till blommorna ger en touch av lyx och glamour till helheten.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

En magnifik skapelse!

Den gyllene blomman i triptyk på svart bakgrund är ett modernt konstverk som ger en touch av sofistikering och elegans till vilket rum som helst i ditt hem. Den här målningen består av tre separata paneler och erbjuder en panoramavy av en vacker gyllene blomma som sticker ut mot en djup, mystisk svart bakgrund. De rika, livfulla färgerna på den gyllene blomman kontrasterar perfekt mot den svarta bakgrunden och skapar en slående och fängslande visuell effekt.

Enkel och elegant!

Den gyllene blomman i triptyk på svart bakgrund är ett exceptionellt konstverk som ger ett sofistikerat och elegant intryck i alla rum. Den här målningen består av tre paneler och är perfekt för stora väggar eller för att skapa en fokuspunkt i ditt utrymme. Det centrala motivet i det här verket är en vacker gyllene blomma, fint tecknad med fina, exakta linjer. Kronbladen är vackert böjda och prydda med subtila detaljer som ger bilden textur och djup.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar