Show Filters

Känner du för att renovera ditt hem? Varför inte sätta upp en New York-tavla som omväxling? Tavlor har alltid varit trendiga dekorativa tillbehör för väggar. Förr i tiden var de förbehållna de rika, men idag kan vem som helst ha råd med en tavla, oavsett social status.

Tavlor har en dekorativ funktion. De kan lätt hitta sin plats, även i de minsta rummen i huset. Och bara det faktum att du investerar i tavlor innebär att du skapar ett utrymme fullt av liv och en unik atmosfär som speglar din personlighet. De tavlor du hänger upp speglar din personlighet.

För att lyckas med din utsmyckning måste du välja rätt duk. Du kan välja en eller flera av våra New York-målningar eller fördjupa dig i den futuristiska och fascinerande atmosfären i en annan av världens stora städer, den japanska huvudstaden, tack vare våra Tokyo-målningar, en stad som kombinerar tradition och modernitet precis som New York.

Hur du väljer en New York målning för din inredning

Tema målning med New York-tema är ett tidlöst dekorationstillbehör. Faktum är att sedan 90-talet har denna typ av målning varit en del av de inredningsidéer att anta hemma som bländar gästerna. Den har den atypiska charmen från staden New York. Den passar också in i vilken inredning som helst. Målade landskap passar till alla typer av inredningar. Det är därför det inte är lätt att välja. New York City är full av flera ursprungliga ikoniska platser och många skyskrapor. Medan Times Square är bland de mest populära, är Central Park och Skyline också mycket kända för det. Det finns dock fortfarande många hisnande vackra landskap. Det finns också målningar med den amerikanska flaggan eller gula taxibilar på. Så, från målningens storlek till färgerna, ingen detalj bör tas lättvindigt. Ditt val beror dock till stor del på vilket rum du ska placera tavlan i och vilken stil du vill ha i ditt hem. Kontrollera också målningens storlek. Det är upp till dig att välja den New York-bild du vill ha, i färg eller svartvitt. Du kan också göra ett statement genom att välja ljusa färger. Allt är en fråga om smak. Det viktigaste är att veta hur man harmoniserar alla föremål i rummet för att undvika falska toner.

Vad representerar en målning från New York?

New York är staden som aldrig sover. Det är också den stad som har den största språkliga mångfalden. Så det är inte konstigt att konstnärer har vuxit till att älska denna stad och gjort den till scen för sina verk. Varje målning representerar faktiskt en viss plats. Målningen med “Along the Cables” föreställer till exempel den berömda Brooklyn Bridge upphängd av kablar. Den transporterar mycket trafik, både dag och natt. New York at night reflecting on the East River visar å sin sida speglingen av stadens byggnader i vattnet. Detta är helt enkelt en unik och unik målning av New Yorks mest berömda stad med sina sevärdheter som måste ses, till exempel The Empire State Building. Med våra hållbara, högkvalitativa New York City-målningar kan du ta med dig dess unika atmosfär in i ditt eget hem. Vårt urval har något som tilltalar dig och kommer att ge en varm ton till din inredning. Så tveka inte att upptäcka hela vårt urval.

I vilka rum kan du sätta en New York-bild?

Egentligen finns det inga speciella platser för att hänga en dekorativ tavla. Som namnet antyder kan du hänga den i vilket rum som helst i huset. Faktum är att en fin tavla kan hängas i vilken del av huset som helst. Det finns dock några saker du bör tänka på innan du installerar den. Se till att ägna särskild uppmärksamhet åt målningens storlek. En stor New York-målning, som Brooklyn Bridge-målning på Manhattan till exempel, kan hängas upp i hallen eller över soffan i vardagsrummet. Du kan också skapa en vägg av ramar med bilder i olika storlekar från de minsta till de största. Det råder ingen brist på idéer. Du kan hitta inspiration på internet om du behöver det. Den enda regeln är att du måste veta hur du ska placera bilden på rätt sätt. Om du hänger den ovanför soffan måste du placera bilden på rätt höjd, det vill säga i ögonhöjd. På så sätt blir det lättare för gästerna att uppskatta skönheten i din tavla utan att vrida på nacken. Du kan dock också placera tavlan mot ett fönster. För att få en bra utsikt rekommenderas det starkt att du håller ett avstånd på 5 cm mellan den dekorativa målningen och fönstret.

Kan vi sätta en New York-bild i ett barnrum?

Vem skulle inte vilja kunna betrakta New York, ungdomars favoritstad, från sin säng? Ja, det är inget fel med att hänga en vacker New York-bild i ett barns sovrum. Elegant, modern och tidlös, den här tavlan kommer att göra intryck och förstora rummet med den här berömda staden. Även om de är helt olika från målningar som föreställer tecknade figurer, ger New York-målningar en specifik och cachetfylld touch till dekorationen av barnrummet. Det gäller bara att hitta det rätta formatet. Vi erbjuder också de bästa utskrifterna för ditt visningsnöje. Allt du behöver göra är att hitta de rätta kombinationerna för att skapa en vacker helhet. Tveka inte heller att komma och beställa ditt New York-bord av hög kvalitet och definition på vår webbplats särskilt eftersom hela vår kollektion inte lämnar någon besökare oberörd. Du kommer att hitta de största konstnärerna och målningar av New York City sedda från alla vinklar.