Show Filters

Med hjälp av dessa orientaliska tryckta bilder kommer du att känna dig som om du är med i en exotisk film, förflyttad till en liten gata i Marrakech, i en basar med orientaliska mattor eller mitt på en kryddmarknad. Du kommer att kunna uppdatera din inredning och njuta av en exotisk inredning som du aldrig har sett den förut !

Om du letar efter en originell inredning som gör att du kan resa utan att lämna hemmet har du precis hittat den!

Oriental canvas print : skapa en exotisk inredning med en canvas inspirerad av orientalisk konst

Om du älskar att resa eller helt enkelt är ett fan av de stämningar och smaker som framkallas av landskapen i arabländerna, är orientaliska tryckmålningar precis vad du behöver!

Dessa orientaliska tryckta canvasbilder är mycket populära bland älskare av den orientaliska världen, eftersom de låter dig skapa en designad väggdekoration och en trevlig atmosfär i vilket rum som helst i din inredning.

I ett vardagsrum skapar en orientalisk tavla en lugn och lugnande atmosfär, som bidrar till att dela med sig av eller reflektera över sig själv beroende på ögonblicket.

På ett kontor räcker det med en enda blick på din orientaliska målning för att lugna ner dig,

Den hjälper dig att fokusera om och återgå till arbetet med mer självförtroende och koncentration

I ett sovrum kan en målning inspirerad av orientalisk konst också vara en bra idé. Innan du går till sängs kan du nämligen betrakta din orientaliska målning i några ögonblick under en kort visuell meditation, slappna av, släppa negativa tankar och förbereda dig för att tillbringa en vacker natt med sömn.

Och om du utövar yoga eller meditation regelbundet, eller har ett särskilt rum för din träning i ditt hem, kan du dekorera väggarna i ditt utrymme med målningar som föreställer ett landskap eller ett orientaliskt konstverk så att du kan skapa en kvalitetsatmosfär som främjar avslappning.

Orientalisk målning: kalligrafi, mandala, orientalisk matta, arabiskt landskap

Den orientaliska världen är ett eget visuellt universum: kalligrafispel, orientaliska mattmönster, ökenlandskap eller arabiska städer, texturer, färger och mönster som är direkt inspirerade av arabisk konst… Oavsett smak och inredning finns det oundvikligen en orientalisk tavla som är gjord för dig och för att dekorera ditt hus!

Om du till exempel gillar att tillbringa dina eftermiddagar på konstmuseer och stanna i långa timmar framför målningarna av de största målarna från vårt århundrade för att observera alla detaljer, kommer du säkert att älska vår samling orientaliska målningar inspirerade av mandalor. Detta är en typ av målning som erbjuder en hisnande detaljnivå. Det är då lätt för dig att tillbringa långa minuter med att observera varje detalj i din orientaliska målning, och njuta av att koppla av och låta tankarna vandra.

Natur och städer är också favoritämnen i orientaliska målningar, och Östern är verkligen full av landskap som är mer imponerande än det andra: måla pyramider, måla öknar, måla sanddyner med kameler, måla Taj Mahal osv.

Och om du letar efter en mer sober tryckt bild med mindre detaljer, men som ändå är en hyllning till skönheten i den orientaliska världen och den arabiska konsten, så kommer du i så fall att finna din lycka i vårt urval av kalligrafibilder. Dessa målningar som är mer sobra och raffinerade än mandalabilder, men som är inspirerade av arabisk kalligrafi, är ändå anmärkningsvärda för sin skönhet och precision. Och vem vet, efter att ha tittat på din målning kanske du vill lära dig denna mystiska och uråldriga konst!

Orientaliska dukutskrifter: skapa heminredning i 100 % orientalisk stil

Oriental stil är en av de stora trenderna inom inredning idag. Gillar du originella, färgglada tryck och geometriska mönster? Gillar du runda former och naturliga material? Drömmer du om en mysig, välkomnande och varm inredning för dig själv och dina gäster? Varför i så fall inte utnyttja köpet av din orientaliska tavla för att ompröva inredningen av hela din interiör?

Det är också en extremt enkel stil att komponera. Om du till exempel har bestämt dig för att välja en XXL-ram som föreställer en mandala, välj huvudfärgen på din tavla och matcha den med en orientaliskt inspirerad matta eller ett kuddset. Sätt ihop resten av din inredning med små orientaliska målningar och neutrala toner och din inredning kommer att få en helt ny dimension.

Om du sätter din orientaliska tavla i ditt sovrum eller yogarum ska du följa samma logik. Bestäm den dominerande färgen eller mönstret och försök att samordna det med trycket på ett annat dekorativt tyg eller dekorativt föremål i rummet.

På detta sätt skapar du en dekorativ enhet i hela rummet och ditt orientaliska canvastryck blir mycket mer än bara en väggdekoration. Det kommer att bli centrum för din inredning.

Oriental canvas: hur hänger man upp sin orientaliska print canvas?

Hur du arrangerar eller hänger din orientaliska tavla beror på vilken inredningsstil och atmosfär du vill skapa i ditt hem. Om du har valt en triptyk eller en målning i stort format med 5 dukar rekommenderas det starkt att hänga dina målningar på väggen ovanför en imponerande möbel, till exempel soffan i vardagsrummet, sängen i sovrummet, matsalsbordet eller kaminen i vardagsrummet.

Om du å andra sidan har valt en orientalisk målning i mindre format eller på en enda duk finns det flera layoutalternativ tillgängliga för dig.

Om din målning kommer att förstärka din orientaliskt inspirerade inredning (låga möbler, puffar, etniska tryckta tyger etc.) kan du i så fall kosta på dig att helt enkelt placera din målning på golvet mot en vägg eller placeras på en liten pall. Detta informella sätt att hänga upp din tavla kommer bara att förstärka den atmosfär som skapas av din orientaliska inredning.

Och om du vill ge din målning det utrymme den förtjänar, häng duken ovanför ditt lilla altarutrymme eller i en mer minimalistisk del av rummet. Din målning kommer då att få en helt ny dimension och gå från att vara en tryckt dekorativ duk till ett riktigt konstverk.

Varje gång du går in i ditt nya rum kommer det att kännas som om du går in i ett riktigt museum för orientalisk konst!

Nu vet du vad du behöver göra: leta efter den orientaliska konstmålning som bäst speglar din smak och personlighet, välj rätt storlek som bäst passar in i det rum som målningen är avsedd för, välj typ av inramning (med spännband eller enkel canvas) och typ av upphängning, och sätt en fin orientalisk touch i din inredning med dessa målningar med canvasutskrift !

Om du har njutit av den kulturella rikedomen i de orientaliska målningarna, missa inte vårt urval av indianska målningar, som kommer att kasta dig in i den fascinerande världen av indianska kulturer.