Show Filters

Denna samling innehåller några av de mest populära och klassiska japanska mangaserierna, gjorda av material av högsta kvalitet och med detaljerade, färgstarka illustrationer som kommer att tilltala även de mest krävande samlarna, och är ett måste för alla anime- eller mangafans. Och oroa dig inte för priserna – de är de mest konkurrenskraftiga på marknaden !

Vad är manga ?

Manga är en japansk term för tryckta serier och tecknade serier. Detta universum, som började i Japan i mitten av 1900-talet, spred sig snabbt och blev ett globalt kulturfenomen. Manga täcker ett brett spektrum av genrer och teman, från äventyrs- och actionberättelser till romantiska dramer, historiska skildringar och science fiction.

Manga kännetecknas av sin unika grafiska stil, med karaktärer som har stora, uttrycksfulla ögon och starka ansiktsdrag. Miljöerna är ofta mycket detaljerade och actionscenerna skildras med dynamik och intensitet. Historierna berättas i allmänhet genom sekvenser av rutor och dialogbubblor, med läsriktningen från höger till vänster, i enlighet med japansk tradition.

Mangavärlden är också känd för sin mångfald när det gäller läsarnas ålder och kön. Det finns manga som särskilt riktar sig till barn (kodomo), tonåringar (shōnen för pojkar och shōjo för flickor) och vuxna (seinen för män och josei för kvinnor). Varje kategori behandlar ämnen och teman som är skräddarsydda för sin målgrupp, t.ex. manga -18, så att alla kan hitta verk som passar dem.

Förutom tryckta serier innehåller mangauniversumet även animerade adaptioner, så kallade anime. Dessa TV-serier och animerade filmer ger fansen möjlighet att upptäcka sina favoritberättelser i en annan form, och att njuta av animationen, rösterna och musiken som ackompanjerar bilderna.

Kort sagt är mangavärlden ett fascinerande och rikt kreativt område som har fångat miljontals fans runt om i världen. Den har blivit en viktig del av populärkulturen och fortsätter att inspirera nya generationer av konstnärer och läsare. Det råder ingen tvekan om att manga har sin plats i inredningsvärlden, och om du beställer din mangamålning här är leveransen garanterad, och över ett visst belopp är den gratis.

Hur dekorerar man ett rum tillägnat videospel ?

Med våra dukar och posters kan du skapa det perfekta utrymmet för att fördjupa dig i dina favoritvideospelvärldar. Överväg att använda tapeter eller vinylväggdekaler med karaktärer från populära spel som Pokémon, Legend of Zelda och Final Fantasy. Du kan också hänga inramade reproduktioner av ikoniska scener eller använda dukar med dina favorithjältar för en dynamisk effekt.

Manga-målningar är perfekta för fans av denna mycket älskade japanska konstform. Om du också är ett fan av videospel kommer vår serie med Minecraft-målningar säkert att väcka din nyfikenhet och ge liv åt din passion för denna pixlade värld. Som du ser finns det massor av alternativ för att dekorera väggarna i ditt hem med dina favoritmangafigurer.

Och om det är mangans värld som verkligen inspirerar dig, då är våra mangabilder något för dig. Och om du är ett särskilt fan av One Piece-sagan kan du på tabloide.se upptäcka vår specialkollektion av One Piece-målningar för att ge din inredning en touch av äventyr och piratverksamhet. När det gäller väggdekorationer kommer till exempel Luffy och hans universum att se bra ut på dina väggar och detsamma gäller Naruto och kompani, men du måste lära dig att välja rätt målningar innan vi levererar.

Vilket format för mangabilder ?

Om du vill visa upp ditt favoritspeluniversum eller din favoritanime med en målning, en duk, ett storformatsklistermärke i en ram eller en väggdekal är det viktigt att välja rätt format. Dessutom, om du sätter klistermärken eller dukar i fel storlek i ett rum, kanske den önskade effekten inte syns som du vill att den ska vara med färgen på dina väggar. Den goda nyheten är att vi inte har någon brist på alternativ när det gäller format. Det finns dock ett antal faktorer som måste beaktas för att man ska kunna göra det bästa valet.

  1. Tillgängligt utrymme : Först och främst bör du bedöma vilket utrymme du har tillgängligt på dina väggar. En stor bild är idealisk för en tom, rymlig vägg, medan ett litet format passar bättre för ett begränsat utrymme eller ett utrymme som redan är upptaget av andra dekorativa element. Du måste ta hänsyn till storleken på de dekorativa elementen och ytan på de rum du vill dekorera med dem.
  2. Inredningens stil : Anpassa mangabildens format till den allmänna atmosfären i rummet. En stor målning kan skapa en spektakulär effekt i ett modernt vardagsrum, medan en serie små målningar kan ge en subtil, harmonisk touch till ett sovrum. I alla fall måste du se till att den japanska stilen är tydlig i ditt hem, både genom Konoha, Kakasi och Goku och genom olika reklamföremål.
  3. Motiv och färger : Det idealiska formatet beror också på motivet och de dominerande färgerna. En dynamisk, färgstark målning får större genomslagskraft i ett stort format, medan en teckning med mjuka, subtila nyanser passar bättre i ett mindre format. Så oavsett om du väljer en målning med Sasuke, karaktärerna från Bleach eller de från Naruto Shippuden, notera att de finns tillgängliga i flera olika konströrelser.
  4. Din budget : Slutligen bör du ta hänsyn till din budget när du väljer format. Stora målningar kan vara dyrare, men de ger också en imponerande visuell effekt. Mindre format är ofta mer prisvärda och gör att du kan skapa en varierad samling utan att spendera för mycket. Observera att även med en liten budget kommer du att kunna hitta en ram som passar inredningen i ditt rum eller ett annat rum i ditt hem. Kundnöjdhet är vår affärsidé.

Sammanfattningsvis beror det perfekta formatet för en mangamålning, oavsett om det är ett tryck eller en klassisk målning, på det tillgängliga utrymmet, din inredningsstil, motivet och färgerna samt din budget. Ta dig tid att utvärdera dessa faktorer för att välja den målning som kommer att visa upp din passion för manga och videospel samtidigt som den harmoniskt smälter in i din inredning. Om du respekterar dessa kriterier, även med en tavla med Kakashi eller Demon Hunter-karaktärerna, kommer din inredning att vara i toppklass. Dessutom, om du börjar din samling hos oss kan du ha rätt till gratis leverans.

I vilka rum ska man hänga mangabilder ?

Mangabilder kan ge din inredning en touch av stil och personligt uttryck. Här är några förslag på rum där du kan hänga upp mangabilder med populära figurer som Goku från Dragon Ball, Luffy från One Piece, Sasuke från Naruto, figurer från Konoha, Shinigami från Bleach eller ninjor från Naruto Shippuden.

Sovrum för barn eller tonåringar

Mangabilder är perfekta för sovrummet hos barn eller tonåringar som älskar dessa animerade serier och japanska serietidningar. Hjältar som Goku, Luffy och Naruto kan inspirera och underhålla ungdomar.

Vardagsrum eller underhållningsrum

Vardagsrummet är en idealisk plats för att visa mangabilder. Du kan skapa ett underhållningsrum tillägnat din passion för manga genom att hänga upp bilder på dina favoritkaraktärer.

Ett rum för samlare

Om du är en samlare av mangaprodukter och har ett rum tillägnat din samling, kan mangamålningar lägga till en dekorativ dimension till utrymmet.

Väggmålning i spelrummet

Om du har ett spelrum eller ett rum tillägnat underhållning kan du skapa en väggmålning med mangabilder som speglar din passion för japansk anime.

Kontoret eller arbetsplatsen hemma

Mangabilder kan inspirera till kreativitet och motivation. Om du arbetar hemifrån kan du placera dem i din arbetsyta för att lysa upp atmosfären.

Inredning i hall eller entré

Du kan installera mangabilder längs en korridor eller i entrén till ditt hem för att välkomna dina gäster med ett unikt dekorativt element.

Spelrum

Om du har ett spelrum eller hobbyrum kan mangabilder ge rummet en lekfull atmosfär.

Väggar för hemmabio

Om du har ett hemmabiorum kan mangabilder på väggarna förstärka temat för dina filmkvällar och ge dina gäster en inblick i anime-världen.

Gästrum

Om du har ett gästrum kan du lägga till en rolig touch genom att installera mangamålningar för besökare som delar din passion.

Det är viktigt att välja platser där mangabilderna harmonierar med den befintliga inredningen och återspeglar din egen stil. Du kan också kombinera olika målningar för att skapa ett mangavägggalleri som visar upp din samling av favoritkaraktärer och verk.

Vilken kvalitet på mangamålningar kan jag hitta på Tabloide ?

På Tabloide är vårt mål att garantera att du blir helt nöjd med våra mangabilder, så att du stolt kan visa upp din passion för anime och skapa en miljö som är värdig ett riktigt anime-fan.

För att uppnå detta lägger vi största vikt vid kvaliteten på våra målningar. Varje konstverk är noggrant utvalt och utformat för att erbjuda livfulla färger, exakta detaljer och en oklanderlig finish. Vi arbetar med en fransk och en kinesisk verkstad, så det är möjligt att hitta en Made In France mangamålning i vår butik. De material som används för att tillverka våra målningar är hållbara och motståndskraftiga, vilket garanterar optimal livslängd för din dekoration.

Dessutom lägger vi stor vikt vid mångfalden i vår katalog och erbjuder bilder från en mängd olika manga och anime, för att passa varje fans smak och preferenser. Oavsett om du gillar action, romantik eller drama kommer du säkert att hitta den perfekta bilden för att lysa upp ditt utrymme.

Genom att välja en mangamålning från Tabloide kan du vara säker på att investera i ett kvalitetsarbete som kommer att visa upp din passion för den japanska tecknade världen och lägga till en unik touch till din inredning. De modeller vi erbjuder här kommer att bespara dig besväret med att skriva ut dina egna designtavlor.

Du hittar dina favoritbilder här, liksom många karaktärer från serien. Oavsett om du letar efter en klassiker som Naruto, en ny hit som Fairy Tail eller en gammal klassiker som Dragon Ball Z, har den här webbplatsen vad du behöver. Så njut av ditt kompletta urval på Tabloide !