-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell Goku

Det här är utan tvekan en Goku-målning med sentimentalt värde för dig, den här karaktären har präglat din och miljontals andra människors barndom, vilket han fortsätter att göra i dagarna som går.
Son Goku är karaktären i den här målningen, men det är ingen nyhet för dig! När julhelgen närmar sig, varför inte ge din son denna vackra målning som ligger dig så varmt om hjärtat?

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
M: 30cmx40cm x2, 30cmx60cm x2, 30cmx80cm x1
L: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Goku

Goku tillhör den utomjordiska rasen Saiyajin och skickades som barn till jorden för att erövra planeten. Han drabbades av en huvudskada och förlorade minnet av uppdraget och sin aggressiva natur.

Bild Vegeta vs Goku Geek Picture Dragon Ball Z färg: Multicolour

Betydelsen av Dragon Ball Z

Dragon ball z är mycket viktigt för tusentals människor, särskilt för japanerna, och därför är den här bilden på väggen i ditt hus inte bara en enkel tecknad film utan en fantastisk historia.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 5 delar

Format

Horisontell

Type

Impressions de toile

Technique

Peinture pulvérisation