-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tavlor Naruto Sakura Sasuke

I den här tavlor kan du se den berömda Naruto tillsammans med Sakura och Sasuke, dessa tre ungdomar är ninjor som bor i lövbyn, ninjabyn i eldbyn.
Varför inte dekorera ditt hem med denna vackra målning som du säkert känner till ? Den kommer att ge en extra touch till dina väggar och påminna dig om de gånger du tittade på den här serien.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
M: 30cmx50cm x2, 30cmx60cm x2, 30cmx80cm x1
L: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Naruto Sakua Sasuke

Dessa tre unga människor är huvudpersonerna i denna manga-serie. Det är ingen tvekan om att du kommer att få fina minnen från din ungdom när du dekorerar ditt hem med den här målningen.

Naruto - 5 paneler, canvas print, Naruto Uzumarki Haruno Sakura Uchiha Sasuke, karaktärsposter, väggdekoration för hemmet Uncategorized färg: Multicolour
Naruto - 5 paneler, canvas print, Naruto Uzumarki Haruno Sakura Uchiha Sasuke, karaktärsposter, väggdekoration för hemmet Uncategorized färg: Multicolour

Möte med vänner

Om du letar efter en Naruto-målning är detta ett utmärkt val. Den består av seriens huvudpersoner och kommer att vara en förevändning för att bjuda in dina vänner hemma.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 5 delar

Format

Horisontell

Typ

Tryck på canvas

Teknisk

Sprayfärg