-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tavlor karaktärerna manga One Piece

När det gäller manga är det få serier som är så produktiva och älskade som One Piece. Den här överdådigt illustrerade tavlan ger karaktärerna i One Piece liv i levande färger. Varje karaktär är avbildad med stor detaljrikedom, från deras unika frisyrer och kläder till deras karakteristiska ansiktsuttryck.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Våga använda färg!

Det här är ett högkvalitativt tryck av en färgglad målning av karaktärerna från manga-serien One Piece. Det är en utmärkt present till alla fans av serien och kommer säkert att vara ett värdefullt tillägg till deras samling. Trycket är gjort i hög kvalitet och färgerna är klara och iögonfallande. Detta är ett måste för alla One Piece-fans!

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar