-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-delad bild av Luffy, hjälten i manga One piece

Är du ett fan av manga “One Piece”? Gillar du huvudpersonen Luffy? Om så är fallet vill du kolla in den här nya målningen!

De 5 bitarna av Luffy, hjälten i manga “One Piece” är ett måste för alla fans av serien. Den här produkten innehåller 5 olika delar som kan användas för att skapa ett komplett Luffy-set.
Den här produkten är perfekt för alla som älskar “One Piece” och vill visa sitt fandom på ett kreativt sätt. Den är också idealisk för samlare och skulle vara en bra present till alla “One Piece”-fans i ditt liv.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Luffy är huvudpersonen i manga-serien “One Piece”. Han är en ung pojke som drömmer om att bli piraternas kung. Han har extraordinära förmågor och kan sträcka ut sin kropp som gummi. Han är också en mycket modig och bestämd ung pojke som aldrig ger upp sina drömmar. Luffy är en av de mest populära mangakaraktärerna i Japan, och han är älskad av fans över hela världen. Han är en stark och inspirerande hjälte som alltid står upp för det han tror på. Om du letar efter en fantastisk, actionfylld mangaserie är “One Piece” definitivt något för dig! Och med Luffy som huvudperson är du garanterat ett otroligt äventyr!
5-delad bild av Luffy, hjälten i manga One piece

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till konversation och bli fokuspunkten i vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar