-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

One Piece 5-delat diagram

Vi presenterar den 5-delade “One Piece”-målningen! Den här fantastiska tavlan kommer garanterat att se bra ut i alla miljöer.

“One Piece”-tavlan består av fem separata dukar, var och en med sin egen unika design. När tavlorna hängs ihop skapar de en sammanhängande och iögonfallande uppvisning. Färgerna är livliga och den övergripande effekten är helt enkelt fantastisk.

Oavsett om du vill ge ditt hem eller kontor en elegant touch av elegans, eller om du helt enkelt vill göra ett djärvt dekorativt uttalande, är “One Piece”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum. Beställ idag och ta in skönheten hos “One Piece” i din värld!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Letar du efter en högkvalitativ canvas som uppfyller alla dina behov av vågor? Ta då en titt på One Piece 5-Piece Canvas! Denna canvas är byggd för att hålla, med en stark och hållbar konstruktion som kan ta stryk. De fem sektionerna gör den lätt att bära och förvara. Med sin eleganta design och höga prestanda är One Piece 5-Piece Canvas det perfekta valet för fans. Så vänta inte längre utan beställ din One Piece-tavla redan idag!

Dina favorithjältar!

Här är One Piece-målningen av stjärnkaraktären! Den här målningen är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till One Piece är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är One Piece-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till konversation och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar