-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Tabell över One Piece-karaktärer med deras logotyper

Tänk om vi berättade att det finns en webbplats där du kan hitta alla dina favoritfigurer från One Piece som väntar på dig med sina logotyper? Det är ingen hallucination eller dröm, det är verklighet! Nu kan du ha den definitiva vem som är vem av Halmhatspiraterna direkt i ditt rum med den här fantastiska duken.

Det här verket är perfekt för alla fans av serien, oavsett om det används som dekoration eller som en faktisk referens. Logotyperna är alla noggrant tryckta så att du enkelt kan identifiera varje karaktär. Det bästa är att den kommer i fem olika sektioner, så du kan sätta ihop den som du vill.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En tavla för de riktiga enstycksfansen!

Den här femdelade målningen med One Piece-figurer och deras logotyper är ett perfekt tillägg till alla fans samling. Duken är tillverkad av högkvalitativa material och logotyperna är tryckta i fullfärg. Det här konstverket är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till den animerade serien One Piece. Det är en utmärkt present till alla fans av serien.

Våga använda färg!

Är du ett fan av den klassiska animefilmen One Piece? Då är detta den perfekta produkten för dig! One Piece Characters and Logos Chart är ett femdelat diagram som innehåller alla dina favoritkaraktärer från serien tillsammans med deras logotyper. Det är det perfekta sättet att visa upp ditt fandom, och är ett utmärkt tillägg till alla fans samling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar