-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Illustrerad karta över berömda japanska mangahjältar

Den här illustrerade tavlan med berömda japanska mangahjältar är ett unikt och vackert föremål. Här finns de största hjältarna i mangauniversumet, som Naruto, Luffy, Goku och många fler. Varje karaktär är avbildad med levande färger och otroliga detaljer, vilket gör det till ett unikt och anmärkningsvärt föremål. Kvaliteten på trycket är utmärkt och den robusta träramen ger en perfekt avslutning på detta konstverk. Den här tavlan kommer säkert att vara en dekorativ tillgång för ditt hem eller kontor och kommer säkert att uppskattas av mangafans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här illustrerade målningen är en hyllning till de berömda hjältarna i japansk manga. Varje illustration är unik och har de starka färgerna och de distinkta stilarna i japansk manga. Karaktärerna avbildas med sina speciella egenskaper och krafter, vilket gör den här bilden ännu mer intressant. Tryckkvaliteten är exceptionell och varje detalj syns tydligt. Den här tavlan är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till japansk manga och att dekorera ditt hem eller kontor.

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar