-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Modern målning i 5 delar stiliserad blomma pistill

Vi presenterar den moderna 5-delade stiliserade blomman med pistillmålning! Den här vackra målningen är perfekt för att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst. De fem separata delarna gör den lätt att hänga på vilken vägg som helst, och den stiliserade blomsterpistillen ger en touch av sofistikering. De livliga färgerna kommer att lysa upp vilket rum som helst, och de högkvalitativa materialen kommer att se till att den här tavlan håller i många år framöver. Beställ din moderna 5-delade stiliserade blomsterpistillmålning med stiliserad blomma idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En touch av modernitet i ditt hem!

Den här eleganta och moderna väggkonsten med blomsterpistiller kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst. De fem delarna kan arrangeras i valfri ordning för att skapa ett unikt utseende. Varje bit är tillverkad av högkvalitativa material och är målad i vackra färger. Det är ett perfekt sätt att lägga till en touch av klass till din heminredning.

En överraskande dekoration

Letar du efter en modern och snygg bild att lägga till i din inredning? Ta en titt på den här 5-delade stiliserade blomma pistillmålningen. Det här vackra konstverket har en vibrerande färgad blomsterpistill som garanterat kommer att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst. Målningen är tryckt på en högkvalitativ canvas och spänd över en träram, vilket gör den till ett varaktigt tillägg till ditt hem. Häng den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor för att lysa upp vilket utrymme som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell, Vertikal

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad