-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Gammal ros målning

Om du är en modern kvinna kommer du att älska den här målningen. Den här målningen med gamla rosor är ett litet hörn av delikatess och poesi i ditt hem. Varje kronblad och blad är representerat med sådan realism att du tar med dig en liten bit av trädgården in i ditt vardagsrum.

🇫🇷 Made in France : Målad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Vår barndoms rosor

Den här målningen är en illustration som är både enkel och originell tack vare de mjuka färgerna, blommor som är oförstörbara och som inspirerar oss till välvilja som hos mormor. Denna målning kommer att förföra älskare av det förflutna och den vackra interiören.
Gammal ros målning Tabloide
Vintage målning

Återvändande

Våra vintagemålningar, som är modernt och härligt vintage, tar dig med på en resa. Genom sina föremål och representationer är det rena målningar som bjuder in sig själva till ditt hem. Motiven och färgerna i dessa målningar har valts ut för att ta dig tillbaka i tiden.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Rose